Fenerbahçe'de Mehmet Topal krizi

Fenerbahçe'de Mehmet Topal krizi
Güncelleme:

Fenerbahçeli tecrübeli oyuncu Mehmet Topal'ın oynadığı son Trabzonspor maçında da yaşanılan puan kaybı, krize neden oldu.

Sakatlıklar Fenerbahçe'yi vurmaya devam ediyor. Neto ve Skrtel'in yokluğunda Aykut Kocaman, Mehmet Topal'ı Gençlerbirliği karşısında stoper oynatmak zorunda kaldı.

Maç 2-2 berabere biterken Fenerbahçe, Topal'ın stoper oynadığı bir maçı daha galibiyetsiz kapattı. Topal'ın stoper oynadığı maçlarda Kanarya, Vardar'a 2-0 yenilmiş, Trabzon (1-1) ile de berabere kalmıştı. Topal geçen sezon da Monaco maçında stoper oynamış Fenerbahçe o maçı da 3-1 kaybetmişti. Kocaman ayrıca Josef'i zorunluluktan Atiker Konyaspor maçında stoper oynatmış, o maç da 1-1 bitmişti.

PALETTA FIRSATI KAÇTI

Mehmet ve Josef'in zorunluluktan stoper oynadığı maçlarda Fener'in kaybettiği puan 6'ya ulaştı. Belki de bu 3 maçta şampiyonluktan uzaklaşıldı. Aslında Kocaman, Trabzon maçından sonra "Forvete değil stopere ihtiyacımız var" demiş, bunun üzerine Gabriel Paletta'ya teklifi götürülmüştü. Arjantinli gelmeye hazırdı ama Neto ve Janssen gönderilemeyince o transfer de yapılamamıştı.

.

Fotomaç