Fenerbahçe'den ortak bildiri paylaşan başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür

Fenerbahçe'den ortak bildiri paylaşan başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür
Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü, ortak bildiri imzalayarak Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ahmet İbanoğlu'nu istifaya davet eden kişilere teşekkür mesajı paylaştı.

Fenerbahçe Kulübü, ortak bildiri imzalayarak Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ahmet İbanoğlu'nu istifaya davet eden 43 eski başkan ve yönetim kurulu üyesine teşekkür etti.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan paylaşımda, Fenerbahçe'nin saha içinde ve dışında mücadele verdiği vurgulanarak "Futbol takımımızın sahada armamız uğruna verdiği mücadele ve kulübümüzün Fenerbahçe’ye yapılan adaletsizlikler için ortaya koyduğu duruş, bu sezon milyonlarca Fenerbahçeli'nin geri dönülmez gerçeği olarak yaşanıyor." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, 43 eski başkan ve yönetim kurulu üyesine teşekkür edilerek şunlar söylendi:

"Tüm bu gündem doğrultusunda her şeyin farkında ve Fenerbahçe’nin yanında olarak gerçekleri haykıran, 'Fenerbahçe’nin ve ortaya koyduğu mücadelenin yanındayız!' diyen, bir yumruk olup Fenerbahçemize güç olan, sarı-lacivertimize hizmet etmiş tüm başkan ve yöneticilerimizin imzalarıyla duyurdukları desteklerine teşekkür ederiz. Fenerbahçe bir ve bütün olduğunda geri kalan her şey detaydan öteye gitmez."

 Fenerbahçe Kulübü, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu'nun avukatının Başkan Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıklamıştı. Yaşanan gelişmenin ardından sarı-lacivertli kulüpte başkan ve yönetici olarak daha önce görev alan 43 isim, imzaladıkları ortak bildiriyle İbanoğlu'nu istifaya davet etti.

Tüm maçlar VAR, Galatasaray - Adanademirspor maçı YOK! Tüm maçlar VAR, Galatasaray - Adanademirspor maçı YOK! Türkiye'de tarihi kazı: Tam bin 800 yıl önceye gittiler! Türkiye'de tarihi kazı: Tam bin 800 yıl önceye gittiler! AK Parti'de sürpriz iddia: 3 isim geri dönmek istiyor AK Parti'de sürpriz iddia: 3 isim geri dönmek istiyor WhatsApp'ta taciz tuzağı: Çıplak fotoğraflarını gönderen yaşlı adamı tuzağa düşürdüler WhatsApp'ta taciz tuzağı: Çıplak fotoğraflarını gönderen yaşlı adamı tuzağa düşürdüler Survivor'da ilk olan bir skandal daha: Çalıp adaya saklamış, gizli gizli yiyormuş! Survivor'da ilk olan bir skandal daha: Çalıp adaya saklamış, gizli gizli yiyormuş! Öğrencileri taciz ederken yakalandı; savunması ''pes'' dedirtti! Öğrencileri taciz ederken yakalandı; savunması ''pes'' dedirtti! Türkiye onu Fındık Kurdu Berna olarak tanımıştı: Son hali olay oldu Türkiye onu Fındık Kurdu Berna olarak tanımıştı: Son hali olay oldu Kartalkaya faciasında sorumlu kim? Ön rapor ortaya çıktı Kartalkaya faciasında sorumlu kim? Ön rapor ortaya çıktı İktidarın da muhalefetin de söyleyemediğini Prof. Dr. İlber Ortaylı söyledi! İktidarın da muhalefetin de söyleyemediğini Prof. Dr. İlber Ortaylı söyledi! Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinden ikinci balayı Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinden ikinci balayı
Türkiye'nin koruma altına alınan, SİT kararlı cenneti beton ormanına dönüyor! Türkiye'nin koruma altına alınan, SİT kararlı cenneti beton ormanına dönüyor! Pandemiden beri görüşmüyorlardı, evinde kemikleri bulundu! Pandemiden beri görüşmüyorlardı, evinde kemikleri bulundu! ABD'nin enflasyon rakamlarına piyasalardan ilk tepki ABD'nin enflasyon rakamlarına piyasalardan ilk tepki 86 yaşında Türkiye'nin zirvesine çıktı: ''Anlatamam, gelin de görün!'' 86 yaşında Türkiye'nin zirvesine çıktı: ''Anlatamam, gelin de görün!'' Kimi zaman yüzdü, kimi zaman yürüdü, İngiltere'den Rize'ye ulaştı! Kimi zaman yüzdü, kimi zaman yürüdü, İngiltere'den Rize'ye ulaştı! Kar yağışına veda edin.. Kar gidiyor, soğuğu kalıyor, şiddetli yağmurlar yolda! Kar yağışına veda edin.. Kar gidiyor, soğuğu kalıyor, şiddetli yağmurlar yolda! İstanbul'da öldüren tokat: Pişman oldu, dakikalarca kalp masajı yaptı! İstanbul'da öldüren tokat: Pişman oldu, dakikalarca kalp masajı yaptı! 40 yıldır tuttuğu bu günlükler Türkiye'nin geçmişe ışık tutuyor 40 yıldır tuttuğu bu günlükler Türkiye'nin geçmişe ışık tutuyor Dikkat! Devletten alacaklı olabilirsiniz... SGK'nın bu fırsatlarını kaçırmayın! Dikkat! Devletten alacaklı olabilirsiniz... SGK'nın bu fırsatlarını kaçırmayın! Sosyal güvenlik uzmanı Özgür Erdursun açıkladı: Bu tarihten sonra emekli olanlara kötü haber! Sosyal güvenlik uzmanı Özgür Erdursun açıkladı: Bu tarihten sonra emekli olanlara kötü haber!