Galatasaray'dan Umut açıklaması !

Galatasaray'dan Umut açıklaması !

Galatasaray Umut Bulut'un dün akşam Ankara'da düzenlenen hain saldırıda hayatını kaybeden babası için baş sağlığı diledi.

İşte Galatasaray'ın resmi sitesinden yayınladığı baş sağlığı mesajı:
 
'Aldığımız haberle bir kez daha kahrolduk'
 
'Başkentimiz Ankara'da dün akşam gerçekleşen ve hepimizi derinden sarsan vahim saldırının ardından bu sabah aldığımız haberle bir kez daha kahrolduk.
 
Profesyonel futbolcumuz Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un masum insanları hedef alan saldırıda hayatını kaybettiğini tarif edilemez bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
 
Merhum Kemal Bulut'a Allah'tan rahmet, oyuncumuz Umut Bulut'a ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 
Acımız çok büyük...
 
Not: Merhumun cenaze töreni ile ilgili detaylar daha sonra kamuoyuyla paylaşılacaktır.'
 
Beşiktaş'tan başsağlığı mesajı
 
Beşiktaş, Galatasaraylı futbolcu Umut bulut'un babası Kemal Bulut'un Ankara saldırısında hayatını kaybetmesi üzerine başsağlığı mesajı yayınladı.
Siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan mesaj şöyle:
 
'Galatasaray Spor Kulübü futbolcularından Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un Ankara'da yaşanan patlamada vefat eden vatandaşlarımız arasında yer almasını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. 
 
Her türlü terör saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. 
 
Ankara'daki patlamada yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, değerli futbolcu Umut Bulut ve ailesine, Galatasaray Spor Kulübü'ne, milletimize başsağlığı dileriz.
 
Saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diler, ülkemizin barış ve kardeşlik içinde, dayanışmayla terörden en yakın zamanda kurtulmasını dileriz.'
 
Saygılarımızla,