Haluk Ulusoy'a destek büyüyor

Haluk Ulusoy'a destek büyüyor

Ankara’da 25-26 Haziran’da yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık seçimleri öncesi yarış iyice kızıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda başkanlık seçimlerine sayılı günler kala heyecan artarken, Güneydoğu'daki birçok külübün tecrübeli futbol adamı Haluk Ulusoy'u destekleyeceği kesinleşti... Bu durumun ardından, Türk futbolunun bir numarasının kim olacağı merakla bekleniyor.

Ankara’da 25-26 Haziran’da yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık seçimleri öncesi yarış iyice kızıştı. Önceki gün yaptığı basın toplantısıyla görevde olan yönetimi ağır bir şekilde eleştiren Haluk Ulusoy, birçok kesimden de destek aldı. Özellikle mali konularda büyük sıkıntı çeken kulüpler, Türk futbolunun yeni bir vizyonla düzlüğe çıkmasını istiyor. Bu nedenle özellikle Güneydoğu’daki kulüplerin Haluk Ulusoy’u destekleyeceği ortaya çıktı. Tecrübeli futbol adamının, PTT 1. Lig, 2. ve 3. Lig’lerine vaad ettiği ekonomik yapılanmanın her kesim tarafından takdir gördüğü belirtildi.

Ziyaretlere başlayacak

Haluk Ulusoy’un seçime dek bir çok kulübü şahsen ziyaret edeceği, yeni projelerini anlattıktan sonra tam destek isteyeceği iddia ediliyor. Bununla birlikte başarılı spor adamının, UEFA ve FIFA yetkilileriyle de sıcak temas halinde olduğu öğrenildi. Ulusoy’un kurullarda görev yapacak isimleri belirleme konusunda da kurmaylarına yetki verdiği, 1-2 gün içinde çalışmanın tamamlanacağı belirtiliyor. Bu arada Haluk Ulusoy ve ekibinin seçimin yapılacağı Ankara’ya 2 gün önce gideceği ve kulis çalışmalarına burada devam edeceği söyleniyor.

Yarsuvat da dilekçesini verdi

Adaylık dilekçesini TFF’ye ileten diğer bir aday Duygun Yarsuvat ise, “Aday olmak önemli değil, sonunu getirmek önemli. Eğer seçime girebilirsem başarılı olacağımı düşünüyorum. Mühim olan bu çevreyi yıkmak ve seçime girebilmek. O kadar hakim olunmuş ki, imzalar toplanmış, arkadaşlar yeterli imzayı toplamakla meşgul. Henüz yargıya başvurmadım ama hazırlıklarımı yapmaya başladım. Olay yargıya düşünce hakim gerekli kararı verir. Biz toplantı gününe kadar çalışacağız. İmzayı toplarsak toplarız, toplamazsak da yargı yoluna başvuracağız” ifadelerini kullandı.