Krize Şenol Güneş el attı !

Krize Şenol Güneş el attı !
Güncelleme:

Beşiktaş'ta Medel ile Lens krizine Teknik Direktör Şenol Güneş el attı.

Teknik Direktör Şenol Güneş, Aytemiz Alanyaspor maçının son dakikalarında oyuncu değişikliği yapmak için ısınan oyuncuları yanına çağırdı.

Deneyimli hoca, herkesin kulübeye doğru hareketlenmesini beklerken, Lens ve Medel ağır davrandı. Bu sırada Necip'i oyuna sokan Güneş'in bu testi de iki yeni transferin son dönemlerdeki isteksiz tavrını ortaya döktü. Maç sonu “Ben çağırdığım zaman koşacaklar” diyen deneyimli hoca, karşılaşmanın ardından da iki futbolcuyla özel bir görüşme yaptı. Takımda yer bulmaları için çok çalışmaları gerektiğini dile getiren Güneş, “Oynamazsanız bile her an süre alacak gibi kendinizi hazırlayın. Forma kolay verilmez. Kendinize gelin ve bu takım için yararlı olmaya bakın” diyerek uyarıda bulundu.

Alanya’da oyundan çıkarken tepkili hareketler yapan Oğuzhan Özyakup'un da dikkati çekildi. Teknik Direktör Şenol Güneş, “Sorun yok” dese de yönetimin, yıldız futbolcuya davranışlarına dikkat etmesi yönünde uyarıda bulunacağı belirtildi.

LENS’TEN JET SAVUNMA

Alanya’da oyuna girme konusunda isteksiz davranan Jeremain Lens'ten açıklama gecikmedi. Hollandalı yıldız, sosyal medyadan çok çalışacağının sözünü verirken, “Söylentileri duydum. Herkesin bilmesini isterim ki severek oynamaya ve elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim” dedi.