A Milli Takım'da deprem! 4 isim kadro dışı

A Milli Takım'da deprem! 4 isim kadro dışı
Güncelleme:

Bu akşam 2022 Dünya Kupası play-off yarı final maçında Portekiz'e konuk olacak A Milli Takım'da milli mücadeleye sadece saatler kala 4 isim kadrodan çıkarıldı.

A Milli Futbol Takımımız, 2022 Dünya Kupası play-off yarı final maçında bu akşam deplasmanda Portekiz ile karşı karşıya gelecek.

Porto’daki Dragao Stadyumu’nda saat 22:45’te başlayacak maç TRT 1’den naklen yayınlanacak.

Ancak tüm gözlerin çevrildiği karşılaşmaya saatler kala A Milli takımın 4 önemli ismi A Milli Takım'ın Portekiz maçı kadrosundan çıkarıldı.

İşte teknik heyet tarafından kadro dışı bırakılan milliler:

Rıdvan Yılmaz,
Umut Bozok,
Doğukan Sinik
Yunus Akgün

Yarı final mücadelesi tek maç üzerinden oynanacak.

Ay-Yıldızlılar, karşılaşmayı kazandığı takdirde, 29 Mart Salı günü Konya'da İtalya-Kuzey Makedonya play-off eşleşmesinin galibiyle final maçına çıkacak.

 İki ülke arasında bugüne dek yapılan sekiz karşılaşmanın ikisini Türkiye kazanırken, altısındaysa Portekiz sahadan galibiyetle ayrıldı.

Milliler, Portekiz’i elemesi halinde Dünya Kupası’na katılabilmek için İtalya-Kuzey Makedonya eşleşmesinin galibiyle oynayacak.

FIFA ve UEFA, Ukrayna’ya askeri müdahalenin ardından Rusya milli takımı ve kulüplerini bütün turnuvalardan men etti. Bu karar sonrasında yarı finalde Rusya ile eşleşen Polonya, doğrudan finale yükseldi.

24 Mart’ta oynanması planlanan İskoçya-Ukrayna yarı final mücadelesiyse haziran ayına ertelendi.