PSV Yusuf Yazıcıyı izledi

PSV Yusuf Yazıcıyı izledi

Trabzonspor'da harikalar yaratan 19 yaşındaki Yusuf Yazıcı için Hollanda devi PSV gözlemci yolladı

Geçtiğimiz yıllarda Erdoğdu Anadolu Lisesi ile Dünya Şampiyonluğu yaşayan 19 yaşındaki Yusuf Yazıcı'nın çıkışı sürüyor.

14 MAÇ 5 GOL 7 ASİST

Bu sezon Mehmet Ekici'nin yokluğunda ilk 11'deki yerini sağlamlaştıran genç oyuncu gösterdiği performansla birçok takımın radarına girmeyi başardı. Trabzonspor forması altında bu sezon çıktığı 14 maça çıkan Yazıcı bu mücadelelerde 5 gol atıp 7'de asist yapma başarısı gösterdi 

PSV İZLETTİ

Trabzonspor ile sözleşmesini 5 yıl daha uzatan genç oyuncu için Hollanda'nın dev kulübü PSV'nin oyuncuyu izletmek için Akhisar mücadelesine bir temsilci gönderdiği öğrenildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal'dan Başkan Usta'sına kadar tüm camianın üzerine titrediği oyuncu için PSV Eindhoven kulübünün geniş kapsamlı bir rapor oluşturduğu sezon sonunda oyuncunun grafiğine göre bir teklif yapacağı da gelen bilgiler arasında.

text-ad
Evliliğinde bu kelimeyi kullanan yanar: Artık resmen boşanma nedeni sayıldı! Evliliğinde bu kelimeyi kullanan yanar: Artık resmen boşanma nedeni sayıldı! Hava durumu raporu açıklandı: Kavurucu sıcaklıklar daha da artacak! Hava durumu raporu açıklandı: Kavurucu sıcaklıklar daha da artacak! Antalya’daki orman yangınında kahreden anlar kamerada Antalya’daki orman yangınında kahreden anlar kamerada İstanbul'daki deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür'den kritik uyarı İstanbul'daki deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür'den kritik uyarı FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda bir yarı finalist daha belli oldu FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda bir yarı finalist daha belli oldu CHP lideri Özel resti çekti, Erdoğan'a ''Allah'ın korkağı'' diye seslendi! CHP lideri Özel resti çekti, Erdoğan'a ''Allah'ın korkağı'' diye seslendi! Marmara Denizi'nde korkutan deprem! İstanbul genelinde hissedildi! Marmara Denizi'nde korkutan deprem! İstanbul genelinde hissedildi! Fenerbahçe, Galatasaray'ın eski yıldızı olan Filenin Sultanı'nı kadrosuna kattı Fenerbahçe, Galatasaray'ın eski yıldızı olan Filenin Sultanı'nı kadrosuna kattı Ünlü anketçi CHP'nin AK Partili ve MHP'li seçmenlerin ne kadarını ikta ettiğini açıkladı Ünlü anketçi CHP'nin AK Partili ve MHP'li seçmenlerin ne kadarını ikta ettiğini açıkladı SONAR'ın son genel seçim anketi açıklandı: Tüm bildiklerinizi unutun! SONAR'ın son genel seçim anketi açıklandı: Tüm bildiklerinizi unutun!
Google'dan Türkiye'ye özel yüzde 300 zam! Google'dan Türkiye'ye özel yüzde 300 zam! ''Suya girmek yasaktır'' tabelası var ama su yok... Nedeni kahretti! ''Suya girmek yasaktır'' tabelası var ama su yok... Nedeni kahretti! Güzel oyuncu büyük sürprizi nikahında açıkladı: ''Hamileyim!'' Güzel oyuncu büyük sürprizi nikahında açıkladı: ''Hamileyim!'' 15 yaşındaki Togg'lu trafik canavarı kamerada! Yolda yürüyen adamı ezip geçti! 15 yaşındaki Togg'lu trafik canavarı kamerada! Yolda yürüyen adamı ezip geçti! Erdoğan'dan CHP'ye yaylım ateşi: ''CHP'ye sabırlı olmalarını tavsiye ediyorum'' Erdoğan'dan CHP'ye yaylım ateşi: ''CHP'ye sabırlı olmalarını tavsiye ediyorum'' Hatay'da korkutan deprem Hatay'da korkutan deprem Fulya Öztürk'e ''Anıtkabir yıkılıp yerine cami ya da mülteci kampı yapılabilir'' montajı! Fulya Öztürk'e ''Anıtkabir yıkılıp yerine cami ya da mülteci kampı yapılabilir'' montajı! Dağlardan bedavaya toplayıp, tatlandırıyor, tabağını 50 TL'den satıyor... Hem de Adana'da! Dağlardan bedavaya toplayıp, tatlandırıyor, tabağını 50 TL'den satıyor... Hem de Adana'da! Hasta yakınından sağlık ekibine saç baş yolduran tehdit! Hasta yakınından sağlık ekibine saç baş yolduran tehdit! Artık sadece güzelliğiyle değil bölüm başı kazancıyla da dudak uçuklatıyor! Artık sadece güzelliğiyle değil bölüm başı kazancıyla da dudak uçuklatıyor!