Portekizli Cristavao'dan ilginç Yasin yorumu

Portekizli Cristavao'dan ilginç Yasin yorumu

Benfica-Galatasaray maçının yorumcusu Portekizli Cristovao, son dakika mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamayan G.Saray futbolcusu Yasin Öztekin için ilginç bir yorumda bulundu.

Benfica maçın son dakikalarında mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamayan Yasin Öztekin, Muslera ile birlikte Türkiye ve Portekiz'de maçın ardından en çok konuşulan isim oldu.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun karşılaşma sonrasında, "Direkt kaleye vursa gol olacak ama şimdi yapacak bir şey yok" sözlerini kullandığı Yasin Öztekin, taraftarların bir kısmının tepkisine uğradı.

Fotomaç gazetesinin haberine göre Türkiye'de olduğu gibi Yasin Öztekin, Portekiz'de de günün adamı oldu. Benfica adına maçın yıldızı olan kaptan Luisao, RTP'ye yaptığı değerlendirmede, Yasin'in kaçırdığı pozisyonu anlattı.

Kurtardı sandık 
Luisao, "O an topa vururken gözlerim kapalıydı. Kalbimde bir acı vardı. 'Bu maçta nasıl puan kaybederiz' diye düşünüyordum. Sessizlik olmasını beklerken, bizimkilerin seslerini duydum. Sonra hepimiz Julio'ya sarıldık. O kurtardı sandık" dedi. Brezilyalı kaleci Julio Cesar ise, "Futbolun kendi tanrıları var. Bu kadar iyi oynadığımız, 10 kişi kalmamıza rağmen güçlü durduğumuz sahada, o golü yiyip puan kaybetseydik, çok üzülürdüm. Golü kaçıran arkadaşın ayağı tanrılar tarafından durduruldu" iddiasında bulundu. En ilginç açıklama ise maç sonunda naklen yayında yorumcu olarak bulunan Helder Cristovao'dan geldi. Cristovao, "Benfica bu karşılaşmadan alacağı primin bir kısmını Türk oyuncuya hediye etmeli" esprisini yaptı.

Fotomaç