Semih Özsoy: Cocu bedelini ödedi

Semih Özsoy: Cocu bedelini ödedi
Güncelleme:

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Phillip Cocu'nun görevden alınmasının ardından açıklamalarda bulunurken 'Bazı futbolcular kendine çekidüzen vermeli' dedi.

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, teknik direktör Phillip Cocu’nun görevine son verilmesinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Cocu’nun yanı sıra bazı futbolcuların da kendisine çekidüzen vermesi gerektiğine değinen Özsoy şu ifadeleri kullandı;

“Bu futbol ne bizim taraftarımıza ne camiamıza yakışır. Yönetim kurulumuzun kararıyla Cocu ile yollarımızı ayırdık. Böyle gitmeyeceği bugünkü mağlubiyetle iyice belgelenmiş oldu. Kendisiyle görüşmemizin sonunda yollarımızı ayırdık. Bununla birlikte bazı oyuncuların performansı camiamıza yakışacak durumda değil. Oyuncularımızı da kendilerine çekidüzen vermeleri konusunda uyarmakta fayda var.”

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe cumaya kadar...Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe cumaya kadar...

 

“HAKEM HATALARI KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL”

“Bunlar bizim kendi hatalarımız. Bir nokta var ki, hiç dikkate almadığımız, kendimizi suçladığımız şeylerin dışında bir şey de hakem hatası. Kabul edilebilir gibi değildi. Maç 0-0’ken Skrtel’ın pozisyonu ve ikili mücadelelerdeki kararları değerlendirilmeli. Bunların hiçbiri bu mağlubiyetin sebebi olamaz. Biz bunun arkasına sığınacak durumda değiliz. Futbolcular da bundan nasibini almalı. Yollarımızı ayırdığımız sayın Phillip Cocu da bunda baş sorumlu olarak bedelini ödemiştir. Aldığımız karar neticesinde hocayla ilgili kararları en kısa sürede sizlere bildireceğiz.”