''Beşiktaş'a gol atarsam...''

''Beşiktaş'a gol atarsam...''

Ömer Şişmanoğlu, Aykut Kocaman'ın kendisine, ligin ikinci yarısında çok daha başarılı olacağına inandığını söylediğini aktardı.

Torku Konyasporlu futbolcu Ömer Şişmanoğlu, "İnşallah Aykut Kocaman hocamı haksız çıkarmam. Güzel bir ikinci yarı geçirmek istiyorum. Bana, 'Aykut Kocaman'a dikkat et' dediler. Neden öyle söylediler anlamadı. Beşiktaş'a gol atarsam, içimden sevineceğim" dedi.

Torku Konyaspor'un forvet oyuncusu  Ömer Şişmanoğlu, teknik direktörleri Aykut Kocaman'ın kendisine, ligin ikinci  yarısında çok daha başarılı olacağına inandığını söylediğini aktardı.
 
Ömer Şişmanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör  Aykut Kocaman'ın kendisine olan güvenini aktardığını dile getirerek, "Aykut hoca  bana, 'ikinci devre patlama yapacaksın' diyor. İnşallah hocamı haksız çıkarmam.  Güzel bir ikinci yarı geçirmek istiyorum" dedi.
 
Torku Konyaspor'a Beşiktaş'tan geldiğini hatırlatan Şişmanoğlu, "Süper  Lig'de tecrübem de var. Performansımın düşüklüğüne bahane bulmak istemiyorum. İlk  devre benim için kötü geçti. Belki de hayatımın en kötü ilk yarısını geçirdim.  İnşallah ikinci devre bunu düzelteceğim. Güzel bir ikinci yarı geçirmek  istiyorum. Konyaspor'a ve seyircimize mahcup olmamak için daha çok çalışacağım" ifadelerini kullandı.
 
Torku Konyaspor'da forma giymekten duyduğu memnuniyeti vurgulayan  Ömer, yeşil-beyazlı ekibe transfer olduğu ilk günlerde bazı arkadaşlarının Aykut  Kocaman ile ilgili söylediklerine değinerek, "Bana, 'Aykut Kocaman'a dikkat et'  dediler. Neden öyle söylediler anlamadım. Aykut hocayla tanıştıktan sonra  arkadaşlarımın düşündüğü gibi olumsuz şeylerin olmadığını gördüm. Göründüğü gibi  sert değil, çok tatlı ve mütevazı. Ayrıca çok zeki. Her şeyi 2-3 adım önden  düşünüyor" diye konuştu.
 
"Beşiktaş'a gol atarsam, içimden sevineceğim"
 
Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda eski takımı Beşiktaş  ile oynayacakları maçla ilgili değerlendirmede bulunan Şişmanoğlu, "Beşiktaş maçı  benim için özel olacak. Şu anda Torku Konyaspor'un futbolcusuyum. Beşiktaş  maçında takımım için elimden geleni yapacağım. Şans gelirse gol atmak istiyorum.  Maçı kazanırsak, çok mutlu olacağım. Eğer gol atarsam, Beşiktaş'a saygım olduğu için, içimden sevineceğim" değerlendirmesinde bulundu.
 
akım olarak iyi durumda olduklarını ve çok çalıştıklarını anlatan  Ömer Şişmanoğlu, "Takımımız şu anda iyi performans sergiliyor. Ligde 26 puanımız  var. Az gol yiyip, az gol atıyoruz ama önemli olan 3 puanı alabilmek. İlk devre  iyi puan topladık. İnşallah Beşiktaş maçını da kazanıp, puanımızı 29'a çıkarırız" diyerek sözlerini tamamladı.