''Bu stat bizi ateşleyecek''

''Bu stat bizi ateşleyecek''

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, imza töreninde yaptığı açıklamada, bugünün Trabzonspor için tarihi bir gün olduğunu belirtti.

Kulüp başkanı Usta, imza töreninde yaptığı açıklamada, bugünün Trabzonspor için tarihi bir gün olduğunu belirterek, “Hani derler ya ‘Ankara’ya Konya’ya denizi getireceğiz’ biz de Trabzon’a ovayı getirdik. Tesisi gezdik, Trabzon’da bu kadar düz bir araziye hiçbirimiz şahit olmamışızdır. Gerçekten olağanüstü bir tesise kavuşuyoruz. Artık son aylara girdik. Ersun hoca ile sizlerle beraber yeni bir heyecanın eşiğindeyiz” dedi.

Trabzonspor’un geçirdiği kötü sezona değinen Usta, Hepimizin canını, ciğerini yakacak şekilde dip yapmış noktadayız. Her şeyiyle yeniden başlamaya tesis bize referans olacaktır. Burası bizi ateşleyecek en önemli unsur olacaktır. Ben bütün takımla, yeni camia, yeni hocamızla buradan  yeni bir yolculuğa başlayacağız. Ersun hocamız Trabzonspor’u hepimiz kadar tanıyor. Birlikte bu işe sahip çıkarak gelecekte çok büyük işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Usta, yönetim kurulu, Ersun Yanal, eski başkanlar ve yöneticilerle birlikte Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yemekte bir araya geldi. Usta, kulübün mevcut durumunun kendilerini üzdüğünü belirterek, “Böyle bir markanın buralarda olmaması lazım. Büyük markalar, düştüğü yerden hatalardan ders alarak kalkar” dedi.