''Çok iyi oynamadık ama...''

''Çok iyi oynamadık ama...''

Hami Mandıralı, 1-0'lık Mersin İdmanyurdu galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı, nefes aldıklarını söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, çok çok iyi futbol oynamamalarına rağmen kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Mandıralı, 1-0 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçının ardından yaptığı açıklamada, “Zor bir süreçten geçen Trabzonspor olarak kazanmamız gereken bir maç. Zor oldu ama kazandık. Bütün oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Takımı, yönetimi, taraftarı ile tüm camia kenetlendiğinden güzel şeyler olduğunu anlatan genç hoca, şöyle devam etti: “Bugün çok çok iyi oynamamamıza rağmen kazandık, yüzümüz güldü. Oyuncularım çok başarılı olmak istiyorlar ama bazen iyi oynuyorlar fakat sonuca yansıtamıyorlar. Bugün çok iyi oynamadık ama kazanmasını bildik. İnanıyoruz ki oyuncularımız daha iyisini yapacaklar. İkinci yarı çok istediler ve kazandık. Oyuncularıma teşekkür ediyorum.”

Salı günü Beşiktaş ile oynayacakları maçın önemine dikkat çeken Mandıralı, “Amacımız bu tip maçları kazanmak. Bu maçların kazanılması kendimizi, oyuncularımızı, camiamızı ve taraftarlarımızı mutlu etme adına önemli bir gelişme. Salı günü büyük bir maç olacak. Salı günü daha da iyi futbol oynayarak galip ayrılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Üst üste yaşanan kayıpların ardından gelen galibiyet sonrası ruh halinin nasıl olduğuna dair bir soru üzerine Mandıralı, şunları söyledi: “Of çektik, oh çektik. Galip gelmek güzel bir duygu. Kazanınca insanın ruh hali daha farklı oluyor. Bu çalışmaya da, çevreye de, kulübümüzdeki herkese yansıyor. Serinin ilkini kazandık. Kendi sahamızda 2 maç daha var. Onları da kazanırsak daha mutlu olacağız.”