''Galatasaray'a geri dörüyorum''

''Galatasaray'a geri dörüyorum''

Ljubliana'da sergilediği başarılı performansın ardından kiralık kontratı sona eren Lucas Ontivero, Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan kiralık olarak Slovenya'nın Olimpia Ljubliana takımında forma giyen Lucas Ontivero açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılıların yarım sezonluğuna kiraladığı oyuncunun yeşil-beyazlı kulüple geçici anlaşması sona ererken, 21 yaşındaki futbolcu bonservisinin alınmayacağını, Türkiye'ye döneceğini söyledi. 
 
Arjantin'de Radio Union'a konuşan Lucas Ontivero, "Slovenya'ya oynamak için gitmiştim. Ancak sadece altı ay içindi. Bu süre içinde iyi işlere imza attım. 11 maçta forma giydim ve 4 gol attım. İyi performansım Galatasaraylı yöneticileri de etkiledi. Bu süreçte beni sık sık arayarak tebriklerini ilettiler" dedi. 
Lucas Ontivero, "Ljubljana'da her şey pozitifti ancak şimdi Galatasaray'a geri dönüyorum. Şu an için Arjantin'e dönmek gibi bir düşüncem ise yok. Avrupa'da kalacağım ve futbol hayatımı orada sürdüreceğim. Tecrübe kazanmaya devam etmek istiyorum" diye konuştu. 

Milliyet