''İtalya'da bile böyle taraftar yok''

''İtalya'da bile böyle taraftar yok''

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Simon Kjaer, Danimarka basınına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Simon Kjaer, yeni takımı, taraftarlar, Türkiye ve takım arkadaşlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Danimarka basınına konuşan oyuncu, "Fenerbahçe'de çok iyi bir başlangıç yaptık. Tam anlamıyla büyük bir kulüpte olmak benim için yeni bir tecrübe. Tek düşündüğümüz şey şampiyon olmak" dedi.
 
Kjaer şunları söyledi:
'İtalya'da bile böyle taraftar yok'

 
"Takım arkadaşlarım beni yeni adresimde çok iyi karşıladılar. Ben de kısa bir süre içersinde kendimi, hem takımda hem de şehirde çok rahat hissetmeye başladım. Hayatımda bugüne kadar hiç, bir kulübün etrafında böylesine büyük bir tutku yaşamamıştım. Müthiş coşkulu bir taraftarımız var. İtalya'da bile böylesi yok"
 
'İdmanlar maç havasında geçiyor'
"Hazırlık kampımız sırasında küçük bir kasabada bir hazırlık maçı oynadık ve tam bir 10 bin taraftar vardı. Sanki Fenerbahçe'nin stadında dev bir maç oynuyorduk. Her yerde bu duyguyu hissediyorum. Günlük idmanlarımız bile maç havasında geçiyor. Sosyal medya üzerinde de büyük coşku var"
 
'Yıldızlar beni etkiledi'
"Ben Fenerbahçe'ye transfer olduğumda, kulübün büyük isimleri transfer edebileceğini biliyordum. Gelen teklifi kabul etmemin nedenlerinden bir tanesi de buydu. Son transferlerle birlikte müthiş bir takım haline geldik"
 
'Üzerimizdeki baskılar arttı'
"Bu kadar büyük transferlerin yapılması üzerimizdeki baskıyı artırdı. Şimdi bunun karşılığını vermemiz gerekiyor. Bu doğrultuda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ben de buraya kupalar kazanmaya geldim"

Milliyet