''Kendini yere attı''

''Kendini yere attı''

Sarı-lacivertlilerin puan kaybına neden olan penaltı anı tepki topladı.

Pozisyona yakın isimlerden Kjaer, rakibinin hareketine dikkat çekip, “Kendini yere attı. Tek amacı teması alabilmekti” yorumunu yaptı.

Osmanlıspor deplasmanında 2 puan kaybeden Fenerbahçe’de gole sebep olan penaltı tartışma yarattı. Maçın henüz 8. dakikasında savunma arkasına sarkan topta Regattin’i karşılayan Volkan Demirel’in hareketine düdük çalındı.

Regattin’in Volkan’ın ayağına takılıp düşmesiyle penaltı kararı çıktı. Hakem Mete Kalkavan’ın tereddütsüz beyaz noktayı göstermesi, sarı-lacivertlileri adeta çıldırttı. Uzun süre itiraz eden kaleci Volkan, sert tepki gösterdi.

Fenerbahçe’nin tecrübeli savunmacısı Simon Kjaer de penaltı pozisyonunu özel olarak değerlendirdi. Pozisyona saha içinde en yakın isimlerden olan Kjaer, rakibin hareketine dikkat çekip, “Saygı duyuyorum ama penaltı pozisyonunda bacaklarını kaldırıp, kendini yere attı. Tek amacı teması alabilmekti. Koşusuna devam etse o teması almayacaktı” diye konuştu.

Feyenoord maçının etkisinin performanslarına yansıdığını da ekleyen Danimarkalı, “Perşembe günü yüzde yüzlük bir performansla oynadık. Bu akşam da yüzde yüzlük bir performansla sahaya çıktık ama bunu ortaya  koymakta zorlandık. Bu akşamdan öğrenmemiz gereken şeyler var. İlk yarıda istediklerimizi sahaya yansıtamadık ve bu yüzden kendimizi suçlamalıyız” dedi.