''Onu alırsak bizi uçurur''

''Onu alırsak bizi uçurur''

Başkan Fikret Orman ve yöneticiler,Yevgen Konoplyanka'nın transferini ısrarla istiyor.

Bir aydır Ukraynalı yıldızdan haber bekleyen Beşiktaş'ta bazı yöneticiler, "Diğer alternatiflere yönelelim" dedi. Ama Orman, "Alırsak bizi uçurur. Beklemeye devam edeceğiz" cevabını verdi.

Yevgen Konoplyanka, Ricardo Quaresma'dan sonra Beşiktaşlı taraftarları ilk kez bu kadar heyecanlandıran isim oldu. Akşam'ın haberine göre; Siyah-Beyazlılar, Dnipro'da gösterdiği müthiş çıkış sonrası dünya devlerinin listesine giren 25 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için tüm imkanları seferber etti. Yönetim, bir ay önce Konoplyanka'ya 4 yıllık sözleşme önerdi. Beşiktaş, bu dört içinde toplamda 13 milyon euroluk bir parayı Ukraynalı sol kanatın önüne koydu. Bu öneriye önce olumlu yaklaşan 25 yaşındaki oyuncu, İngiltere ve İspanya'dan gelen teklifler sonrası geri vites yaptı, "Diğer takımlarla da görüşeceğim" dedi.

YÖNETİCİLERİN SABRINI TAŞIRDI
Bir aydır Yevgen Konoplyanka'dan haber bekleyen Beşiktaş'ta bazı yöneticiler, "Bizi bu kadar bekletemez. Diğer alternatiflere yönelelim" diyerek tepkisini belli etti. Ama Başkan Fikret Orman ile diğer yöneticiler, Ukraynalı oyuncudan vazgeçmek istemiyor. "Çok büyük bir yetenek. Alırsak bizi uçurur. Bonservis ücreti ödemeden böyle bir yıldızı almak kolay bir iş değil. Bize gelirse ileride çok iyi bir fiyata da satabiliriz" diyen Orman ve bazı yöneticiler, Konoplyanka'yı beklemeye devam edecek. Beşiktaş'ın bu transferdeki en büyük rakibi ise Sevilla...

BU TRANSFERDE RAKİP SEVİLLA!
Uefa Avrupa Ligi'ni müzesine götüren İspanyol devi, Aleix Vidal'ın Barcelona'ya gitmesinin ardından Konoplyanka'yı transfer etmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Ukraynalı oyuncunun dışından Gael Kakuta'yı almak isteyen Sevilla, Beşiktaş'a göre transferde bir adım önde bulunuyor. Bu sezon Dnipro ile harika işler çıkaran Konoplyanka, 36 maçta rakip ağlara 8 gol gönderdi. Ukraynalı oyuncu 6 da asist yaptı.