Akhisar Belediyespor’a başkan morali

Akhisar Belediyespor’a başkan morali

Akhisar yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdürürken, Başkan Hüseyin Eryüksel ve bir grup yöneticinin kampı ziyaret etmesi, yeşil siyahlılara büyük moral oldu.

Salzburg’taki kampta futbolcularla sohbet edip antrenmanları izleyen Başkan Eryüksel ve yöneticiler, teknik direktör Cihat Arslan’la da yapılacak transferler konusunda görüş alışverişinde bulundu. Bu ardada 1 forvet ve 2 orta saha oyuncusu için arayış içinde olan kurmayların Portekiz ekibi Rio Ave’nin Ganalı ön liberosu Alhassan Wakaso ile anlaşma zemini aradığı bildirildi.

Öte yandan yeşil siyahlı ekip, Avusturya kampındaki üçüncü hazırlık maçında yarın saat 19.30’da Salzburg ile karşılaşacak. Daha önce Alman Grauther Fürth ile 2-2 berabere kalıp İtalyan temsilcisi Udinese’ye 2-1 mağluip olduklarını hatırlatan Cihat Arslan, “Bu maçların sonucu önemli değil. Bizim amacımız takımın durumunu görüp, eksikleri saptamak. Kazanmak ya da kaybetmek lig için ölçü olmaz” şeklinde konuştu.

Akhisar Belediyespor, perşembe günü kamptaki son özel maçında Hırvatistan’ın NK Zagreb ekibiyle oynayıp Türkiye’ye dönecek.

SOĞUK SU TERAPİSİ

Akhisar Belediyesporlu futbolcular, Salzburg’taki kampta yoğun bir tempoda çalışırken, her antrenman bitiminde cryoterapi (soğuk su terapisi) için soluğu idman sahasının hemen yanından geçen derede alıyorlar. Adale yorgunluğunu atmak ve bazı küçük hasarları tedavi etmek için buz gibi suyun içine giren oyuncular, çeşitli aralıklarla toplamda 10-15 dakika derede kaldıktan sonra otele dönüyorlar.