Altay Bayındır transferi bitti! İşte Fenerbahçe'nin kasası doldu

Altay Bayındır transferi bitti! İşte Fenerbahçe'nin kasası doldu
Güncelleme:

Fenerbahçe'ye veda ederek Premier Lig'in yolunu tutan milli kaleci Altay Bayındır'ın Manchester Utd.'a maliyeti belli oldu.

Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala özellikle kaleci konusunda arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe, uzun süredir listesinde bulunan ve görüşmeler gerçekleştirdiği Dominik Livakovic transferinde mutlu sona ulaştı.

Livakovic transferinin ardından forma şansı bulma ihtimali kalmayan Altay Bayındır, menajeriyle birlikte takım arayışlarına başlamıştı. Kısa süre içinde istediği teklifleri alan Altay Bayındır'a sevindiren haber İngiltere'den geldi. Manchester United cephesi Altay Bayındır transferini bitirdi.

Manchester United için dün İngiltere'ye uçan Altay Bayındır, dünya devi için sağlık kontrollerinden geçti. Bir problemin çıkmaması halinde bu transfer resmen açıklanacak.

Manchester United'ın, Altay Bayındır için Fenerbahçe’ye 6 milyon euro serbest kalma bedelinin yanı sıra FIFA Dayanışma Katkı Payı da ödeyeceği ortaya çıktı. Bu transfer için sarı-lacivertlilerin kasasına girecek rakamın 7 milyon euro'yu bulacağı öğrenildi.