Antalyaspor'dan Ronaldinho açıklaması

Antalyaspor'dan Ronaldinho açıklaması

Antalyaspor Basın Sözcüsü Ceylan "Ronaldinho, gündemimizde yok" dedi.

Spor Toto Süper Lig'e bir yıl aradan sonra yeniden yükselen Antalyaspor, transfer çalışmalarında önceliği yabancı futbolculara verdi. Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, "PTT 1. Lig'de ilgilendiğimiz oyuncular var. İlk etapta yabancı oyuncu transferi gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Süper Lig'e yükselmenin coşkusunu yaşayan Antalyaspor, transfer çalışmalarına başladı. Transfer politikasında önceliği yabancı oyunculara veren kulüp yönetimine menajerler aracılığıyla dünya çapında tanınan futbolcular da önerildi. Menajerlerin listesinde önerilen futbolcular arasında Samuel Eto'o, Ronaldinho gibi isimler de yer aldı. Antalyaspor yönetiminin ise Fenerbahçe forması giyen Kamerunlu futbolcu Pierre Webo'nun transferine sıcak baktığı öğrenildi.

"RONALDINHO, GÜNDEMİMİZDE YOK"

Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, menajerler aracılığıyla önerilen Ronaldinho'un Antalyaspor'un gündeminde yer almadığını belirtti. Antalyaspor'a önerilen kariyerli yıldız futbolcular bulunduğunu dile getiren Ceylan, "Antalyaspor Kulübü sadece menajeri ve futbolcuyu mutlu edecek değil. Takıma verim sağlayacak, profesyonel ama amatör ruhla mücadele eden, ekonomik koşullara uygun transfer yapmak istiyoruz. Teknik heyetin belirlediği ihtiyaç noktalarına transfer yapacağız. Transfer süreci ince elenip sık dokunmalı. En doğru oyuncuları Antalya'ya getirmek için çaba sarf edeceğiz. PTT 1. Lig'de ilgilendiğimiz oyuncular var. İlk etapta yabancı oyuncu transferi gerçekleştirmek istiyoruz" diye konuştu.