Beşiktaş deplasman fobisini yıktı! 3 puan, 2 golle geldi

Beşiktaş deplasman fobisini yıktı! 3 puan, 2 golle geldi
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Mücadeleden Beşiktaş 2-0 galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında Beşiktaş'ı ağırladı.

Karşılaşma Beşiktaş'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Beşiktaş, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde bu sezon 8. galibiyetini aldı.

Siyah-beyazlılarda golleri 15. dakikada Vincent Aboubakar, 55. dakikada Arthur Masuaku kaydetti.

Ev sahibi ekipte yeni transfer Adnan Januzaj, 35. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Siyah-beyazlılar bu skorla puanını 49'a yükseltti. Başakşehir ise 40 puanda kaldı.

Beşiktaş önümüzdeki hafta sahasında İstanbulspor'u ağırlayacak. Başakşehir ise Fatih Karagümrük deplasmanına gidecek. 

Aboubakar gollerine devam ediyor

Beşiktaş’ın Kamerunlu santrforu Vincent Aboubakar gollerine devam ediyor. Yıldız oyuncu, Ankaragücü’nden sonra Başakşehir maçında da 1 gol kaydetti. Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Başakşehir’e konuk olan Beşiktaş, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Siyah-beyazlılarda Vincent Aboubakar, Ankaragücü karşılaşmasından sonra Medipol Başakşehir karşısında da takımının ilk golünü atarak Süper Lig’de üst üste ikinci maçta da gol atmayı başardı. Beşiktaş’taki üçüncü dönemini yaşayan 31 yaşındaki golcü oyuncu, bu maçla birlikte ligde çıktığı 6 müsabakada 2 gol kaydetti. Kamerunlu oyuncu, Başakşehir müsabakasına 11’de sahaya çıktı ve 90 dakika sahada kaldı.

Aboubakar ayrıca 55. dakikada Arthur Masuaku'nun attığı golün pasını da vererek bir de asist vermiş oldu.

Şenol Güneş ile Süper Lig’de 13 maçta 8 galibiyet

Siyah-beyazlılar bu galibiyetle Süper Lig’de 13. galibiyeti alırken, Şenol Güneş yönetiminde ise 8. galibiyetini elde etti.

Tecrübeli teknik adam, Süper Lig’in 12. haftasındaki Ümraniyespor ile Beşiktaş’taki ikinci dönemine başlayarak 13 maçta takımın başında sahaya çıktı. Şenol Güneş, Ümraniyespor, Adana Demirspor, Kasımpaşa, Konyaspor, Kayserispor, Alanyaspor, Ankaragücü ve Başakşehir müsabakalarında sahadan 3 puanla ayrılan taraf olurken, Gaziantep, Karagümrük ve Antalyaspor ile berabere kaldı. Teknik Direktör Şenol Güneş, Galatasaray ve Sivasspor deplasmanlarından ise eli boş döndü.