Beşiktaş - Malatyaspor: 2-1

Beşiktaş - Malatyaspor: 2-1
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta maçında Beşiktaş, sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig’de heyecan milli aranın ardından kaldığı yerden devam ederken 5. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor’u konuk etti. Ligde son iki maçta 5 puan kaybeden ve dominant oyununu skora yansıtmakta zorlanan Beşiktaş, kendisi gibi 7 puanı bulunan ve dört maçta 4 gol atıp kalesinde 2 gol gören Evkur Yeni Malatyaspor’u 2-1’lik skorla mağlup etti.

Şenol Güneş’in öğrencileri puanını 10’a yükseltirken konuk ekip 7 puanda kaldı. Beşiktaş, 52’de Ricardo Quaresma’nın kornerden ortasında iyi yükselen ve iyi vuran Pepe ile 1-0 öne geçti. Pepe bu sezon 5. golüne imza attı ve kariyerinin şimdiden en golcü sezona ulaşmış oldu.

Takımın göz dolduran isimlerinden Gary Medel, 57 ve 74’te gördüğü iki sarı kartla takımını 10 kişi bırakırken derbi öncesinde takımını eksik bıraktı.

81’de Alvaro Negredo çabasıyla asiste imza attı ve Ryan Babel skoru 2-0’a getirdi. 90’da Guilherme skoru belirleyen golü kaydetti.

Beşiktaş - Malatyaspor: 2-1 - Resim : 1
Karşılaşmaya Beşiktaş hızlı başladı ama konuk takım özellikle orta sahada rakibini durdurmayı başardı. Siyah beyazlılar ilk yarının en önemli fırsatını yeni transfer Ljajic ile yakaladı ama golü bulamadı. Devre de 0-0 sona erdi. 2. yarıda Lens - babel değişikliğiyle başlayan Beşiktaş baskısını artırıp golü de buldu. 52. dakikada kullanılan kornerde bu sezonun golzü ismi Pepe sahneye çıktı ve takımını öne geçiren isim oldu. Kariyerinin en golcü sezonunu  yaşayan Portekizli yıldız, 9. maçındaki 5. golüne imza attı. Ligde ise 3. golüne ulaşan Pepe ligde Vodafone Park'ta oynanan 3 maçta da gol atmış oldu. 
Golden sonra biraz daha atağa çıkan Malatyaspor pozisyon bulmaya başladı. Ancak Karius iki pozisyonda başarılıydı. 74.dakikada siyah beyazlılar 10 kişi kaldı. Medel 2. srıa kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı. Şilili isim, Fenerbahçe derbisinde de cezalı duruma düşmüş oldu. 
10 kişi kalan Beşiktaş 81. dakikada farkı ikiye çıkardı. Negredo'nun Mina'dan sıyrılıp içeri çevirdiği topu Babel boş kaleuye gönderdi ve takımını rahatlatan isim oldu. 
88. dakikada konuk takım farkı bire indiren golü attı. Boutaib'in vuruşunda Karius başarılıydı. Dönen topta Aleksic, kaleci ve defansı çalımladı vurdu, çizgiden Caner çıkardı ama Guilherme'ye çarpan top ağlara gitti ve fark bire indi. 
Kalan bölümde siyah beyazlılar üstünlüğü korudu ve karşılaşmyı 2-1 kazanmayı başardı. 2 maç aradan sonra kazanan Beşiktaş puanını 10'a çıkarırken, üstüste 2. kez kaybeden Malatyaspor ise 7 puanda kaldı.  

Seçiniz...

Deprem bölgesinde 110 yıllık mahallenin adı ''alay konusu'' olduğu için değiştirildi Deprem bölgesinde 110 yıllık mahallenin adı ''alay konusu'' olduğu için değiştirildi Okan Buruk'tan Adana Demirspor Başkanı Sancak'a yanıt Okan Buruk'tan Adana Demirspor Başkanı Sancak'a yanıt Esad sonrası talep patladı, Türkiye üzerinden sevkiyatlar rekor kırdı Esad sonrası talep patladı, Türkiye üzerinden sevkiyatlar rekor kırdı Adana Demirspor Başkanı Sancak'tan rest: ''Okan Buruk'un nereye mensup olduğunu eskiler bilir!'' Adana Demirspor Başkanı Sancak'tan rest: ''Okan Buruk'un nereye mensup olduğunu eskiler bilir!'' Nagehan Karadere'den olay olacak Survivor iddiası: ''Eksik görüntüler var!'' Nagehan Karadere'den olay olacak Survivor iddiası: ''Eksik görüntüler var!'' Motokuryeyi aracıyla çekiciye sıkıştıran trafik canavarının ifadesi ortaya çıktı Motokuryeyi aracıyla çekiciye sıkıştıran trafik canavarının ifadesi ortaya çıktı CHPli Mustafa Sarıgül'den olay olan Adana Demirspor iddiası CHPli Mustafa Sarıgül'den olay olan Adana Demirspor iddiası Adana Demirspor’un Başkanı Durak istifa etti Adana Demirspor’un Başkanı Durak istifa etti Yeni haftanın hava durumu belli oldu: Kar ve soğuk geri dönüyor! Yeni haftanın hava durumu belli oldu: Kar ve soğuk geri dönüyor! Organ nakli ameliyatı olan Hakan Taşıyan'ın son hali dikkat çekti Organ nakli ameliyatı olan Hakan Taşıyan'ın son hali dikkat çekti
Survivor Adası'nda skandal görüntüler: Acun'un sözleri dikkat çekti! Survivor Adası'nda skandal görüntüler: Acun'un sözleri dikkat çekti! CHP'de kritik zirve... Özel, İmamoğlu ve Yavaş... CHP'de kritik zirve... Özel, İmamoğlu ve Yavaş... Icardi paylaştı, Acun Ilıcalı'dan çok sert yanıt geldi Icardi paylaştı, Acun Ilıcalı'dan çok sert yanıt geldi Kangal köpeklerinin anavatanında kurt-Kangal kapışması kamerada Kangal köpeklerinin anavatanında kurt-Kangal kapışması kamerada Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler Ve Skandallar'da tepki çeken yasak aşk sahnesi! Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler Ve Skandallar'da tepki çeken yasak aşk sahnesi! Okullarda hafta sonu tatili uzadı... İşte eğitime ara verilen il ve ilçelerimiz Okullarda hafta sonu tatili uzadı... İşte eğitime ara verilen il ve ilçelerimiz Kartepe yolunda yüzlerce araç mahsur kaldı! Kartepe yolunda yüzlerce araç mahsur kaldı! Arzum Onan ile evliliğini noktalayan Mehmet Aslantuğ yeni aşkını ilan etti Arzum Onan ile evliliğini noktalayan Mehmet Aslantuğ yeni aşkını ilan etti Adana Demirspor'un sahadan çekilmesinin ardından Beşiktaş'tan geceye damga vuran açıklama Adana Demirspor'un sahadan çekilmesinin ardından Beşiktaş'tan geceye damga vuran açıklama Cesedi 11 yıldır kayıp... Genç kadının katilleri bir kez daha ceza aldı Cesedi 11 yıldır kayıp... Genç kadının katilleri bir kez daha ceza aldı