Beşiktaş'ta transfer müjdesi !

Beşiktaş'ta transfer müjdesi !

Fikret Orman, Tolgay Arslan ve Veli Kavlak'ın sakatlıkları yüzünden orta sahaya 1 veya 2 oyuncu alacaklarını açıkladı.

Beşiktaş Başkanı yeni sezonda şampiyon olmak istediklerinin altını çizdi, “Bunun için bir fedakârlık daha yapacağız. Ön libero bölgesine 1 ya da 2 transfer yapmak istiyoruz. Vodafone Arena bitene kadar maçlarımızı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağız” dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yeni transferlerin imza töreninde gündemdeki konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sözlerine yoğun bir transfer dönemini geride bıraktıklarını belirterek başlayan Orman, “Özellikle transferlerin bir an önce bitirilmesi gerekiyormuş gibi üzerimizde baskı oluşturulmak istendi. Fakat ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım bütün bunlardan kendimizi soyutlayarak Beşiktaş’ın menfaatlerini düşünerek, Beşiktaş’a katkı sağlayacak oyuncular ile sözleşme imzaladık. İki tane kıymetli oyuncumuzu satarak önemli bir maddi gelir elde ettik. Erdal Torunoğulları ve diğer yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Fikret Orman, ilk yarıyı kapatan Tolgay ile Veli’nin sakatlıkları nedeniyle orta sahaya transfer yapmak istediklerini bildirdi.

‘Büyük şanssızlık oldu’

Beşiktaş’ın yeni sezonda başarılı olması için çalıştıklarını kaydeden Orman, “Tolgay’ın sakatlığı büyük bir şanssızlık oldu. Veli’nin de omzundaki sakatlık bizleri üzdü. İnşallah 1-2 hafta içerisinde takıma dönecek. Stadyumla beraber artık Beşiktaş’ın daha önemli başarılar elde etmesini istiyoruz. Bunun için bir fedakârlık daha yapacağız. Ön libero bölgesine 1 ya da 2 transfer yapmak istiyoruz. Olympiakos maçından sonra kadro netleşmeye başlar. Beşiktaş’ın tek hedefi şampiyonluktur. İkinci hedefimizde Avrupa’da kupa kaldırmaktır. Vodafone Arena’da bunu başaracağız. En kısa sürede oraya geçip, bu işi bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaleci açıklaması

Kaleci transferinin şu an için gündemde olmadığını belirten Orman, Vodafone Arena bitene kadar maçları Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynama kararı aldıklarını açıkladı. Orman, “Olimpiyat Stadı düzgün hale getirildi. Vodafone Arena’da talihsiz bir kaza yaşadık ve zaman kaybettik. Hasar tespitini tam olarak çıkaramadık. Yurt dışından gelip, bakacaklar. Kazada yaralanan kardeşlerimize geçmiş olsun diyoruz” dedi.

Milliyet