Beşiktaş'ın cuma kabusu

Beşiktaş'ın cuma kabusu
Güncelleme:

Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş’in yönetiminde çıktığı son 7 cuma maçından da galibiyetle ayrılamadı.

Siyah-Beyazlılar’ın, Akhisar karşısında aldığı 0-0’lık beraberliğin ardından cuma oynadığı karşılaşmalarda yaşadığı toplam puan kaybı 16’ya çıktı.
 
Süper Lig’de 12. hafta maçında dün akşam Akhisarspor’u ağırlayan Siyah-Beyazlılar, rakibiyle 0-0 berabere kaldı. Teknik direktör Şenol Güneş’in yönetiminde cuma maçlarında kazanmakta zorlanan Kara Kartal, bu olumsuz gidişatı dün de sürdürdü. 90 dakika boyunca birçok önemli pozisyon yakalamalarına rağmen Şenol Güneş’in öğrencileri, istedikleri golü bir türlü bulamayınca takım, bir cuma maçından daha kayıpla ayrıldı. Böylelikle Kara Kartal, Güneş’in yönetiminde çıktığı son 7 lig maçında 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak galip gelemedi.

Liderin 4 puan gerisinde 

Güneş’in yönetiminde cuma günleri çıktığı maçlarda 16 puan kaybeden Kara Kartal, bu sonucun ardından Spor Toto Süper Lig’de 1 maç eksiğiyle lider Galatasaray’ın 4 puan gerisine düştü. Beşiktaş, salı günü Şampiyonlar Ligi’nde Porto’yla yapacağı karşılaşmanın ardından ligde cumartesi günü Yeni Malatya deplasmanına çıkacak.