Bilic yaşanan gerilimi anlattı

Bilic yaşanan gerilimi anlattı

Slaven Bilic, Fenerbahçe derbisi sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi mücadelesi sonrası deneyim teknik direktör Slaven Bilic, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

 Maçın sonucu ile ilgili duygularını aktaran Slaven Bilic, "Tabikide büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Kaybetmeyi hiç haketmedik. Pozisyonlar yakaladık. Maçın sonunda ise inanılmaz bir gol yedik ve yediğimiz gol kontra ataktan geldi. Fenerbahçe'yi etkisiz hale getirdik ama Kadıköyde bu durumda bir gol yemememiz gerekirdi. Biz özellikle 2. yarı rakibimizden daha üstündük."dedi.

 Lig'de oluşan puan durumu ile ilgili açıklamalarda da bulunan Bilic, "Çok büyük bir fırsat vardı elimizde. Gerçekten kazansaydık harika olacaktı. Eğer kazansaydık Fenerbahçe ile farkımızı 4'e çıkarcaktık." diye yorumladı.

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ile yaşadığı tartışmayla ilgili de konuşan Bilic, "Emre'ye kötü bir hareketim yok. Emre ile ilgilenmiyordum. Fenerbahçeli oyuncular ve yedek kulübesindekiler bizim alanımıza gelmeye başlayınca hakeme rakip oyuncuların alanımızdan çıkmalarını istediğimi söyledim. Oyuncularımıza baskı yapmaları doğru değil dedim" diye konuştu.

Bilic yaşanan gerilimi anlattı - Resim : 1

NTVSpor