Chedjou'nun sözleşmesi uzatılıyor

Chedjou'nun sözleşmesi uzatılıyor

Galatasaray'da gözler ilk yarının sona ermesine 1 hafta kala transfere çevrilirken Serdar Aziz'in uzun sürecek sakatlığı da tüm planları değiştirdi.

Lig TV'de yer alan habere göre; Chedjou, aylar önce sezon sonu sözleşmesi sona erecek olması ve Ocak ayında da Afrika Kupasına gidecek olması nedeniyle gözden düşerken, son gelişmenin ardından yönetim ve teknik heyetin ikinci yarı planlamasında yeniden ön plana çıktı. 

Yönetimin yeni sözleşme önermeyi düşünmediği, bu nedenle de teknik heyetin uzun süredir çok fazla görev vermediği Chedjou'nun ikinci yarıda daha çok kullanılmasının planlandığı tecrübeli oyuncuyla yapılacak görüşmede konunun gündeme getirileceği belirtildi. 

Yönetimin sezon sonuna kadar aktif olarak kullanmak istediği Kamerunlu oyuncuya göstereceği performansa göre yeniden masaya oturma teklifini sunarak Hakan Balta ve Semih Kaya'yla birlikte stoper rotasyonuna sokacağı öğrenildi. 

Bu 3 oyuncu dışında mutlaka bir tane stoper takviyesi yapacak olan Galatasaray yönetiminin, Uefa Fair Play kuralları çerçevesinde belirlenen limit içinde kalmak koşuluyla transfer yapacağı, dolayısıyla bütçenin minimumda tutulacağı ifade edildi. 

LigTV