Diego’ya bir darbe daha…

Diego’ya bir darbe daha…

Diego Ribas’a UEFA, 3 maçtan men cezası verdi. Fenerbahçe yönetimi de Brezilyalıya bu hareketi nedeniyle 100 bin Euro para çezası kesti.

UEFA Disiplin Kurulu, Fenerbahçe’nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Diego Ribas’a, Celtic karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle ağır bir fatura kesti: 3 maç men cezası. Diego, sarı-lacivertli takımın son 32 turunda Lokomotiv Moskova ile oynayacağı 2 maçta ve turun geçilmesi halinde, son 16 turunun da ilk mücadelesinde takımını yalnız bırakacak. Bu arada yönetim, aldığı bu ceza nedeniyle Diego’ya ağır bir para cezası verdi. Sambacı, 3 maçlık ceza nedeniyle 100 bin Euro para cezasına çarptırıldı.

YENİDEN 11’E DÖNÜYOR

Avrupa’da takımı yalnız bırakan Ribas, teknik direktör Vitor Pereira’nın oyun sisteminde ise kilit rol oynuyor. Portekizli hoca, orta alanda kazanılan her topun Diego’ya verilmesini istiyor. Ribas top almak için sahanın her yerinde oynuyor. Hücumda hareketli olduğu kadar, mücadelenin ve alan savunmasının içinde de önemli bir rol oynuyor. Başakşehirspor maçında Ozan’ın performansından memnun kalmayan Pereira, hafta sonundaki Gençlerbirliği karşılaşmasında Diego’ya yine ilk 11’de görev verecek.

AMK Gazetesi