Doumbia imzayı atıyor !

Doumbia imzayı atıyor !

Fenerbahçe, Roma'nın golcü futbolcusuyla anlaşma sağladı. Transfer her an gerçekleşebilir.

F.Bahçe, Doumbia için dün Roma'da bir görüşme yaptı. Sky İtalia Muhabiri Di Marzio, Fener'in, anlaştığını yazdı . Bir problem çıkarsa Zaza'nın da listede olduğu açıklandı...
 
Fenerbahçe'de sürpriz gelişmeler yaşanıyor... Sarı-Lacivertliler dün İtalya'ya çıkarma yaptı ve sezon başı CSKA Moskova'ya kiralık olarak verilen ardından dönen Doumbia için Roma ile bir görüşme yaptı. Fildişili yıldızı kiralamak isteyen Sarı-Lacivertliler'in İtalyan kulübü ile kıran kırana pazarlık yaptığı ifade edildi. Sarı-Lacivertliler'in oyuncu ile her konuda anlaştığı belirtilirken, Roma'nın Doumbia'yı kiralama yerine satmayı tercih ettiği ifade edildi. Emenike'nin West Ham'la anlaşmasını bekleyen Sarı-Lacivertliler'in Doumbia'yı renklerine katarak transferi kapatacağı iddia edildi.

Fildişili yıldızın Sarı-Lacivertli takıma imza atacağını duyuran Sky İtalia Muhabiri Di Marzio, "Taraflar anlaştı. Doumbia yarın (bugün) Fenerbahçe'ye imza atacak" iddiasını ortaya attı.

Fenerbahçe'ye talih kuşu! İmdada Biliç yetişti

Sarı-lacivertlilerin 3.5 milyon Euro’ya sezon başında Al Ain’e kiraladığı Emmanuel Emenike’nin boşa çıkmasının ardından paniğe kapılan sarı-lacivertlilerin imdadına Beşiktaş’ın eski teknik patronu Slaven Biliç yetişti.
 
Galatasaraylı Burak Yılmaz’ı West Ham United’a transfer edeceği konuşulan Hırvat çalıştırıcı, sarı-kırmızılıların istediği bonservis bedelini abartı bulunca tercihini Nijeryalı oyuncudan yana kullanındı, bu durumda F.Bahçe bir taşla iki kuş vurma fırsatını yakaladı.
 
Sorunlu futbolcunun 10 milyon Euro civarındaki satış opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar İngiliz temsilcisine gitmesiyle ciddi bir maddi kaynak yaratmayı başaran Kanarya’da yönetim, Roma’da forma giyen Seydou Doumbia için geri sayıma başladı.

JUVENTUSLU ZAZA DA FENERBAHÇE'NİN TRANSFER LİSTESİNDE

Fenerbahçe cephesinde "Biten bir şey yok. Görüşmeler sürüyor" açıklaması yapılsa da İtalyan basını Doumbia'nın Fenerbahçe'ye transferi konusunda kesin ifadeler kullanması kafaları karıştırdı. Corriera Dello Sport "Fenerbahçe, Roma ile anlaştı. İmzalar her an atılabilir" yorumunu yaptı. Sarı- Lacivertli kulübe yakın kaynaklara göre Roma ile bir sorun yaşanması halinde Fenerbahçe Juventuslu Zaza'yı da transfer listesine aldı. Fenerbahçe'nin Roma ile kiralama konusunda anlaşmaya varamaması halinde Sarı-Lacivertliler 1-2 gün içinde Juventus'la da bir görüşme yapacak.

Takvim