Dursun Özbek'ten, Mustafa Denizli'ye destek

Dursun Özbek'ten, Mustafa Denizli'ye destek

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mustafa Denizli'nin arkasında durdu.

Fatih İşbecer ve bazı yöneticilerin teknik direktör arayışında olduğunu öğrenen Galatasaray Başkanı Özbek, “Bu tablonun sorumlusu hocamız olamaz. Bu kadroyu o kurmadı. Üstelik devre arasında da hocamızın istediği oyuncuları alamadık” dedi.

Mersin İdman Yurdu’na yenilerek ligde kötü sonuçlarını sürdüren Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek, teknik direktör Mustafa Denizli’nin arkasında durdu.

Genel sekreter Fatih İşbecer ve bazı idarecilerin gelecek sezona yönelik yeni teknik direktör arayışına girdiklerini öğrenen  Başkan Özbek’in, bu konuda yöneticileri uyarıp, “Bu tablonun sorumlusu hocamız olamaz. Bu kadroyu o kurmadı. Üstelik devre arasında da hocamızın istediği oyuncuları alamadık. Mustafa Denizli ile ilgili bundan sonra en ufak bir çatlak ses duymak istemiyorum” dediği öğrenildi.

Galatasaray’ın önünde Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi hedeflerinin bulunduğunun altını çizen Başkan Özbek’in, “Futbolcular da bu saatten sonra ligi önemsemiyorlar. Ancak kupa ve Avrupa’da hedefimiz doğrultusunda istenen neticeler için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Gündem toplantı

Başkan Dursun Özbek’in, Mustafa Denizli konusunda aldığı bu önlemden sonra, tek gündem maddesinin 23 Şubat’ta UEFA ile yapılacak toplantı olduğu belirtildi. Galatasaray, karar konusunda süreyi uzatabilirse bunu bile yeterli sayacak.

Milliyet