Emre'nin menajerinden flaş açıklama !

Emre'nin menajerinden flaş açıklama !

Emre Mor, Türk Milli Takımı’nda oynayabilmesi için resmi adımın da atılmasının ardından menajeri Muzzi Özcan Danimarka basınına konuştu.

Oyuncu için bir çok teklif olduğunu doğrulayan Özcan, oyuncunun sezon sonuna kadar FC Nordsjaelland’daki kariyerine devam edeceğini belirterek oyuncunun yakın zamanda kulübü ile sözleşme imzaladığını ve oyuncunun Danimarka’dan ayrılma gibi bir düşüncesinin şu an için olmadığını açıkladı.
 
MENAJERİ: “TEKLİF OLDUĞU DOĞRU”
 
Özcan Danimarka basınına yaptığı açıklamada “Emre’yi isteyenler olduğu doğru. Şu an için Emre’nin tamamen FC Nordsjaelland kariyerine odaklanmış durumda olduğunu söyleyebilirim. Onun doğru gelişimini Danimarka’da yapacağına inanıyoruz. Buna inanmasak zaten sözleşme yenilemezdik. Şu anda Danimarka’daki yaşantısının ve kulübünün tadını çıkarıyor” ifadelerini kullandı.
 
BEŞİKTAŞ’TAN GENÇ İSME 1.5 MİLYON EURO
 
FC Nordsjaelland kulübü ile geçtiğimiz aylarda sözleşme yenileyen Emre Mor, takımı ile sadece 2 maça çıktı. Türk pasaportunu da alan Emre, 1997 doğumlu ve sol ayağını kullanıyor. Hücumun her bölgesinde oynayabilen genç oyuncuya Beşiktaş’ın 1.5 milyon euroluk teklif yaptığı geçtiğimiz günlerde basına yansımıştı.
 
Emre Mor’un 11 Kasım’da yenilediği sözleşmesinin ise 2019 yılına kadar olduğu daha önce açıklanmıştı.
 
ARDA TURAN’DAN DESTEK MESAJI
 
Öte yandan Emre Mor, sosyal medya aracılığı ile Arda Turan’ın kendisine gönderdiği mesajı yayınladı.
 
Arda Turan, Türk pasaportu alan genç oyuncuya gönderdiği destek mesajında İngilizce olarak, “Merhaba Emre, gelecekte sana iyi şanslar diliyorum kardeşim” ifadelerini kullandı.

Sporcope