Ertuğrul Sağlam maçı yorumladı

Ertuğrul Sağlam maçı yorumladı

Fenerbahçe'ye yenilerek bu sezon 4. mağlubiyetini alan Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, ikinci yarıda tek pozisyon verdiklerini ancak golü yediklerini söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Sağlam, takımının ilk yarıdaki oyununu beğenmediğini belirterek, “Biz geçen sezonki kadronun tamamını değiştirmiş takımız, hala uyum sorunu yaşıyoruz. İlk defa milli takım arasından sonra tam takımla çalışma yapabildik. Bugün ilk yarı çok iyi olmadı, ikinci yarı biraz daha top oynamaya çalıştık. Genele baktığımızda, yediğimiz golün dışında oyunu götürdük. Golü bulduktan sonra rakibi eksik yakaladık. O anlarda akıllı olabilirdik ama yapamadık. İkinci yarının tek pozisyonunda Van Persie’den gol yedik. Yine baskılı oynadık ama gol bulamadık. İkinci yarıdaki oyunla puanı hakettiğimizi düşünüyorum” yorumunda bulundu.

SAĞLAM GELECEK ADINA UMUTLU

Önlerinde Eskişehirspor maçının olduğunu hatırlatan Ertuğrul Sağlam, “Fenerbahçe maçını kazansaydık geçiş süresini kısa zamanda atlatabilirdik” diyerek, “Ben inanıyorum ki bu takım ilerde daha iyi olacak, güzel işler yapacak” sözleriyle konuşmasını tamamladı.