F.Bahçe Gabigol'ün peşini bırakmadı

F.Bahçe Gabigol'ün peşini bırakmadı

Fenerbahçe Brezilya'nın altın çocuğu Gabriel'in peşini bırakmıyor..

Sezon başında transfer şampiyonu olan sarı-lacivertliler Brezilya'nın altın çocuğu Gabriel ile de yakından ilgilenmişti. 'Gabigol' lakaplı futbolcu için kulübü Santos'a 10 milyon euro'luk rakam önerilmiş ancak ret yanıtı alınmıştı.

Bu transferle ilgili uzun süre ses-soluk çıkmayınca Fenerbahçe'nin Gabi'den vazgeçtiği iddia edilmişti. Ancak Brezilya'nın Lancenet sitesinin yaptığı haber Fenerbahçe ile 19 yaşındaki oyuncunun arasındaki ilişkiyi canlandırdı.

Teklif hala masada duruyor

Brezilya basınında yer alan habere göre Santos 'altın üçlü' denilen Lima, Guevanio ve Gabriel'den 2'sini satma kararı aldı. Kulübün mali yapısını dengede tutabilmek adına bu karara varan Santos'ta en ciddi teklif bu üç isme geldi. 25 milyon değer biçilen Lima'ya İngiltere'den teklifler var. 18 milyon euro'luk Guevanio ile de Porto ve bazı Avrupa kulüpleri ilgileniyor. Ve Gabigol... Haberde F.Bahçe'nin 10 milyon euro'luk teklifinin hala masada olduğu belirtiliyor.

Bu Ocak çok sıcak geçer

Lancenet, belirlenen bonservis bedeli olarak Ocak ayında satışa en yakın isim olarak da F.Bahçe'nin radarındaki Gabigol'ü gösterdi. 19 yaşındaki gelecek vaat eden futbolcu için Kanarya'nın 10 milyon euro'dan biraz daha yukarı çıkması halinde transferin bitebileceği vurgulandı. Sarı-lacivertli idareciler de gelecekte çok daha yüksek bir rakama pazarlayabilecekleri Gabi için yatırım yapıp yapmama arasında son kararı henüz vermedi.