Fenerbahçe Kasımpaşa'ya patladı !

Fenerbahçe Kasımpaşa'ya patladı !

Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında gol yağdırdı.

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezon başlangıcına imza atan Fenerbahçe, kara bulutları dağıttı.. Kemal Özdeş yönetimindeki Kasımpaşa'ya konuk olan Kanarya, Lens ve Emenike'nin yıldızlaştığı maçı farklı kazandı, sezonun ilk galibiyetini aldı..

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe konuk olduğu Kasımpaşa'yı 5-1 yendi.

Van Persie ve Salih Uçan'ın kadroya dahil edilmediği mücadelede galibiyet gollerini; 11. dakikada Josef de Douza, 20. dakikada Ozan Tufan, 45+1'de Emenike, 73'te Sow ve 84'te İsmail Köybaşı kaydetti. Paşa'nın tek golü ise 57. dakikada penaltıdan Tunay Torun'dan geldi. Öte yandan mücadelede 73'te yerini Sow'a bırakan Lens, Ozan ve Emenike'nin attığı gollerde asist yapan isim oldu. Emenike ise 1 gol, 2 asist yaparak gecenin yıldızlarından oldu. Ayrıca Fenerbahçe'de eleştirilen bir diğer isim Josef de 1 gol, 1 asistle oynadı. Bu sonucun ardından 4 puana yükselen Fenerbahçe ligdeki ilk galibiyetini aldı. Kötü gidişe dur diyemeyen Paşa ise 1 puanda kaldı.

Kasımpaşa: 1 - Fenerbahçe: 5

Kasımpaşa

Ramazan Köse, Popov, Otigba, Titi, Bozhikov, Veysel Sarı, Pavelka, Tunay Torun, Adem Büyük, Castro, Etoundi

Fenerbahçe

Volkan Demirel, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Ozan Tufan, De Souza, Lens, Volkan Şen, Emenike

Goller: Dk. 11 De Souza, Dk. 20 Ozan Tufan, Dk. 45 Emenike, Dk. 73 Sow, Dk. 84 İsmail Köybaşı (Fenerbahçe), Dk. 56 Tunay (Penaltıdan) (Kasımpaşa)

İŞTE MAÇIN ÖZETİ
Diğer sayfada..

[PAGE]

90.DK: Hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle karşılaşma Fenerbahçe'nin 5-1'lik üstünlüğü ile sona eriyor. Bu sonuçla Fenerbahçe ligdeki ilk galibiyetini alarak puanını 4'e yükseltirken, Kasımpaşa bu mağlubiyetle 1 puanda kalıyor.

90.DK: David Pavelka, Ozan Tufan'a arkadan kayarak yaptığı faulün ardından hakem Hüseyin Göçek'ten sarı kart görüyor.

90.DK: Maçın sonuna oynanmamış süre olarak en az 2 dakika ilave ediliyor.

88.DK: Emmanuel Emenike'nin ceza alanı sol çaprazından şutunda kaleci Ramazan Köse sağına giden topu yatarak kornere çelmeyi başarıyor.

85.DK: Kasımpaşa'da son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Herolind Shala, Andre Castro'nun yerine oyuna giriyor.

84.DK: GOOOLLL!! Fenerbahçe, İsmail Köybaşı'nın golüyle skoru 5-1 yapıyor. Josef De Souza'nın pasıyla sol çaprazdan ceza alanı içine giren İsmail Köybaşı sol ayağıyla çok sert vuruyor ve kaleci Ramazan Köse'nin müdahalesine rağmen top ağlarla buluşuyor..

84.DK: Golde asisti yapan isim Josef De Souza oluyor.

82.DK: Ozan Tufan'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Kasımpaşa savunmasının uzaklaştırdığı top ceza alanı dışında Volkan Şen'e geliyor. Volkan Şen, sağ ayağıyla çok sert vuruyor ancak top üst direğe çarparak oyun alanının dışına gidiyor.

79.DK: Fenerbahçe'de son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Hasan Ali Kaldırım'ın yerine İsmail Köybaşı oyuna dahil oluyor.

78.DK: Volkan Şen'in ceza alanı hemen dışından çektiği şutta kaleci Ramazan Köse üzerine gelen topu güçlükle çıkarmayı başarıyor.

76.DK: Volkan Şen için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

73.DK: Goldeki katkısıyla Emmanuel Emenike bu maçtaki 2. asistini yapıyor.

73.DK: GOOOLLL!! Fenerbahçe, Moussa Sow'un golüyle skoru 4-1'e yapıyor. Strahil Popov'un geri pasında Kenneth Otigba'dan önce araya girerek topu kazanan Emmanuel Emenike ceza alanı içine giriyor. Emenike, sağ tarafta uygun durumdaki Moussa Sow'a pasını çıkarıyor. Moussa Sow, sağ ayağıyla yaptığı tek vuruşla topu ağlara gönderiyor..

71.DK: Fenerbahçe'de ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Moussa Sow, Jeremain Lens'in yerine oyuna dahil oluyor.

69.DK: Topsuz alanda Emmanuel Emenike'ye yaptığı müdahale sonrasında Kenneth Otigba, hakem Hüseyin Göçek'ten sarı kart görüyor.

66.DK: Fenerbahçe mutlak bir golden yararlanamıyor. Rakiplerinden çok iyi sıyrılan Volkan Şen pasını Ozan Tufan'a veriyor. Ozan Tufan, ceza alanı içine yönelen arkadaşını çok iyi görüyor. Volkan, ceza alanı sol çaprazında topla buluştuktan sonra kaleci Ramazan Köse'den sıyrılıp vuruşunu yapıyor ancak topu yan ağlara gönderiyor.

62.DK: Fenerbahçe, Volkan Şen ile sol kanattan köşe vuruşunu kullanıyor. Volkan'ın ortasında kaleci Ramazan Köse yükselerek rahat biçimde topa sahip oluyor.

57.DK:GOOOLLL!! Kasımpaşa, Tunay Torun'un penaltıdan attığı golle farkı 2'ye indiriyor. Tunay Torun, sağ ayağıyla vuruşunu yaparak kaleci ve topu ayrı köşelere gönderiyor.

57.DK: Penaltı vuruşunu kullanmak için topun başına Tunay Torun geçiyor.

57.DK: Penaltı pozisyonuna itiraz eden Jeremain Lens sarı kart görüyor.

57.DK: Ceza alanı sağ çaprazında Adem Büyük, Martin Skrtel'in müdahalesi sonrasında yerde kalıyor ve hakem Hüseyin Göçek penaltı noktasını gösteriyor.

55.DK: Adem Büyük'ün uzak mesafeden şutunda top Mehmet Topal'dan geri dönüyor.

50.DK: Josef De Souza'nın yerden gönderdiği top sonrasında ceza alanı içinde topla buluşan Volkan Şen için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

48.DK: Tunay Torun'un sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda kimsenin dokunamadığı top karşı tribünler önünden taca gidiyor.

46.DK: İkinci yarı başlarken ev sahibi Kasımpaşa'da da iki değişiklik birden gerçekleşiyor. Abdullah Durak, Veysel Sarı'nın yerine, Samuel Eduok ise Franck Etoundi'nin yerine oyuna dahil oluyor.

46.DK: Fenerbahçe, ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başlıyor. Şener Özbayraklı, Gregory Van Der Wiel'in yerine oyuna dahil oluyor.

46.DK: Hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle ikinci yarı Fenerbahçe'nin vuruşuyla başlıyor.

DEVRE ARASI

45.DK: Hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle ilk yarı Fenerbahçe'nin 3-0'lık üstünlüğü ile sona eriyor.

45.DK: Jeremain Lens goldeki katkısıyla bu maçtaki 2. asistini yapıyor.

45.DK: İlk yarının sonuna oynanmamış süre olarak en az 2 dakika ilave ediliyor.

45.DK: GOOOLLL!! Fenerbahçe, Emmanuel Emenike'nin golüyle skoru 3-0 yapıyor. Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Volkan Şen topla birlikte süratle ilerledikten sonra pasını Jeremain Lens'e veriyor. Jeremain Lens, ceza alanı içinde topla buluştuktan kale sahası içinde bulunan arkadaşı Emmanuel Emenike çok iyi görüyor. Emmanuel Emenike, rakibinin müdahalesine rağmen topu boş kaleye gönderiyor.

45.DK: Kasımpaşa kontra atağında topu eliyle oynayan Ozan Tufan sarı kart görüyor.

42.DK: Orta yuvarlığın hemen önünde Mehmet Topal, Andre Castro'ya arkadan yaptığı faulün ardından sarı kart görüyor.

37.DK: Tunay Torun'un sağ çaprazdan ortasında Andre Castro uygun durumda penaltı noktası önünden kafa vuruşunu yapıyor ancak top kaleci Volkan Demirel'in üzerine gidiyor.

36.DK: Orta alanda Andre Castro'ya yaptığı müdahale sonrasında Gregory Van Der Wiel, hakem Hüseyin Göçek'ten sarı kart görüyor.

34.DK: Topla birlikte ceza alanı içine giren Tunay Torun sağ ayağıyla vuruşunu yapıyor ancak kaleci Volkan Demirel soluna giden topu iyi uzanarak kornere çelmeyi başarıyor.

31.DK: Kaleci Volkan Demirel'in uzun degajında Emmanuel Emenike rakip yarı alanda ofsayt pozisyonunda kalıyor.

25.DK: Volkan Şen'in ceza yayı sol tarafından şutunda top yandan auta çıkıyor.

23.DK: Josef De Souza'nin hafif sağ çaprazdan şutunda top farklı şekilde üstten auta gidiyor.

22.DK: Fenerbahçe 3. gole çok yaklaşıyor. Josef De Souza'nın uzun pası sonrasında ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Emmanuel Emenike vuruşunu yapıyor ancak kaleci Ramazan Köse açıyı iyi kapatarak gole izin vermiyor.

20.DK: Golde asisti yapan isim Jeremain Lens oluyor.

20.DK: GOOOLLL!! Fenerbahçe, Ozan Tufan ile farkı 2'ye çıkarıyor. Jeremain Lens'in sol kanattan yaptığı ortaya Ozan Tufan ceza alanı içinde iyi yükselerek kafa vuruşunu yapıyor ve kaleci Ramazan Köse'nin bakışları arasında topu filelerle buluşturuyor.

17.DK: Martin Skrtel'in uzun pası sonrasında ceza alanı içine çok iyi hareketlenen Volkan Şen top yere düşmeden sağ ayağıyla vuruşunu yapıyor ancak top az farkla üstten auta çıkıyor.

15.DK: Tunay Torun'un sol kanattan kullandığı köşe vuruşunu ön direkte Ozan Tufan kafayla karşılıyor.

11.DK: Golde asisti yapan isim Emmanuel Emenike oluyor.

11.DK: GOOOLLL!! Fenerbahçe, Josef De Souza'nın golüyle maçta öne geçiyor. Ceza alanı ön tarafında rakibinden topu iyi kurtaran Emmanuel Emenike pasını ceza alanı içinde bulunan arkadaşı Josef De Souza'ya çıkarıyor. Josef De Souza, uygun durumda sağ ayağıyla vuruşunu yaparak topu ağlarla buluşturuyor.

10.DK: Vasil Bozhikov'un sol kanattan ortasında Franck Etoundi ceza alanı içinde iyi yükselerek kafa vuruşunu yapıyor ancak top üstten auta çıkıyor.

5.DK: Veysel Sarı'nın uzak mesafeden şutunda top savunmadan geri dönüyor.

3.DK: Emmanuel Emenike'nin sağ kanattan ortasında Volkan Şen ceza alanı içinde topu kontrol ettikten sonra geri doğru Josef De Souza'ya pasını çıkarıyor. Josef De Souza, ceza alanı hemen gerisinden sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor ancak top yandan auta gidiyor.

1.DK: Hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle karşılaşma Kasımpaşa'nın vuruşuyla başlıyor.

- İki takım oyuncuları oyun alanına geliyor ve karşılaşma seremoniden sonra başlayacak.

- Kasımpaşa'da Rıza Çalımbay'ın görevinden ayrılması sonrasında teknik direktörlük görevine getirilen Kemal Özdeş yeni takımıyla ilk maçına çıkıyor.

- Fenerbahçe, Kasımpaşa ile oynadığı son 7 lig maçı kazanırken, Kasımpaşa, rakibi karşısındaki son galibiyetini 29.09.2012 yılında 2-0'lık skorla almıştı.

- İki takım arasında geçen sezon bu stadda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe, Josef De Souza'nın golüyle 1-0 kazanmıştı.

- Fenerbahçe'de ise sakatlıkları bulunan Fernandao ve Uygar Mert Zeybek'in yanı sıra teknik heyet tarafından 18 kişilik kadroya alınmayan Robin Van Persie ile Salih Uçan bu karşılaşmada forma giyemiyorlar.

- Kasımpaşa'da sakatlıkları bulunan Loret Sadiku ve Bengali Koita bu önemli maçta takımdaki yerlerini alamıyorlar.

- Kasımpaşa ilk 3 hafta sonunda topladığı 1 puanla ligin son sırasında yer alırken, Fenerbahçe ise yine 1 puanla ligin 16. sırasında bulunuyor.

- Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda saat 20:00'da başlayacak olan müsabakayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

- Spor Toto Süper Lig 4. hafta kapanış mücadelesinde Kasımpaşa ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.

İLK 11'LER

Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Otigba, Titi, Bozhikov, Pavelka, Veysel, Tunay, Castro, Adem, Etoundi.

Fenerbahçe: Volkan, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Ozan, Lens, Volkan Şen, Emenike

MAÇ ÖNCESİ
Diğer sayfada...

[PAGE]

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasının son maçında Fenerbahçe, Kasımpaşa’ya konuk olacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki mücadelenin hakemi Hüseyin Göçek… Maç saat 20:00’da başlayacak.

Sarı-lacivertliler bu maç öncesinde 1 puanla 16. sırada yer alırken, aynı puana sahip lacivert-beyazlılar da son sırada yer alıyor.

Fenerbahçe rakibiyle oynadığı son 7 maçı da kazandı.