Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Remy savaşı !

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Remy savaşı !

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Chelsea'nin yıldızı için karşı karşıya geldi.

Beşiktaş'ta Gomez ile ipler koptu, Fenerbahçe'de ise Robin van Persie krizi büyüyor. İki dev kulüp de Chelsea’ye veda etmeye hazırlanan 29 yaşındaki golcüye renklerine bağlamak istiyor.

Son dönemlerde transfer konusunda sık sık karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında şimdi de Loic Remy yarışı başladı. Beşiktaş’ta geçen sezon kiralık oynayan Mario Gomez’in son dönemde yaşanan olayları bahane ederek Beşiktaş’a veda ettiğini açıklaması sonrasında arayışa giren siyah-beyazlılar, yeterince süre bulamadığı için Chelsea’den kopma noktasına gelen 1.85 boyundaki Remy için atağa kalktı.

Fenerbahçe ise Van Persie konusunda sıkıntılı. Teknik Direktör Vitor Pereira ile yıldızı barışmayan Hollandalı futbolcunun isteksiz halleri, doktorların antrenmana çıkabileceği yönünde rapor vermesine rağmen ağrılarını bahane ederek sık sık idmanlara katılmaması bardağı taşırdı. Stoke City’den teklif alan ve gitmek isteyen Robin van Persie’nin yerine oyuncu arayan Kanarya da rotasını Loic Remy’ye kırdı.

Van Persie’nin menajeri Kees Vos’un birkaç gün içinde Fenerbahçeli yöneticilerle görüşüp ayrılma talebini iletmesi bekleniyor. Forvette kriz yaşamak istemeyen Kanarya da Remy için nabız yokluyor. 29 yaşındaki Fransız forvet, daha fazla süre alabileceği bir takıma gitmek için Chelsea’den müsaade istedi. UEFA kriterleri nedeniyle tasarruf tedbirleri uygulayan Beşiktaş ve Fenerbahçe Remy’yi kiralamak istiyor.