Fenerbahçe'de Lens olmazsa Etebo veya Kostic

Fenerbahçe'de Lens olmazsa Etebo veya Kostic

Fenerbahçe'de Lens'in alternatifi olaran Peter Etebo ve Filip Kostic isimleri ön plana çıktı.

Jeremain Lens ya kalacak ya kalacak... ama ya kalmazsa... Fenerbahçe yönetimi alternatifleri hazırladı: Feirense'de forma giyen Peter Etebo ile Hamburg'ta oynayan Filip Kostic.

Lens'in yerini dolduracak isimde en önemli özellik hızı olacak. Kostic'in de, Etebo'nun da hızları ve adam geçmeleri Fenerbahçe için en büyük avantaj olarak görünüyor.

Bu arada Josef ve Mehmet Topal'ı elinde bulunduran Fenerbahçe'ye Hamit Altıntop'un alınmasıyla birlikte yedeğe itilen Darmstadt'lı Mario Vrancic önerildi. Menajerler tarafından önerilen Boşnak oyuncu düşünülmeden reddedildi.

filip.jpg

Filip Kostic kimdir?

24 yaşındaki Filip Kostic, Kragujevac takımının altyapısında yetişti. Daha sonra Radnicki 1923, Groningen ve Stuttgart formaları giyd. Futbol hayatını Hamburg takımında sürdüren Filip Kostic, bu sezon 26 maçta 3 gol atıp, 4 asist gerçekleştirdi. Sol kanatta forma giyen Filip Kostic'in transfermarkt değeri 10 milyon Euro. Sözleşmesi ise 2021 yılında sona eriyor.

etebo.jpg

Oghenekaro Etebo kimdir?

21 yaşındaki Oghenekaro Etebo, futbola ülkesi Warri Wolves takımında başladı. 2016 yılında Feirense'ye transfer oldu. Sol açıkta forma giyen Oghenekaro Etebo, sağ ayağını kullanıyor. Zaman zaman forvette de forma giyen Oghenekaro Etebo'nun güncel transfermarkt değeri 250 bin Euro. Sözleşmesi 2018 yılında bitecek olan Oghenekaro Etebo, bu sezon takımıyla 17 maça çıkıp, 1 gol attı ve 1 asist gerçekleştirdi.

 

 

Fotospor