Fenerbahçe'ye '60 milyon euro'luk şok

Fenerbahçe'ye '60 milyon euro'luk şok

İngiliz basını, Fenerbahçe'nin istediği yıldız futbolcu için inanılmaz bir iddia ortaya attı. Futbolcu da bu gelişmeyi doğruladı...

Chelsea'nin 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Oscar için Çin ekibi Shanghai SIPG'ın teklif yapacağını yazdı. Chelsea'nin eski menajeri Andre Villas-Boas'ın çalıştırdığı Shanghai SIPG, Oscar için 60 milyon euro bütçe ayırdığı ileri sürüldü.

Haberde, İtalyan teknik adam Conte'nin fazla forma şansı vermediği Oscar'ın astronomik teklifi geri çevirmeyeceği ve İngiliz ekibinin de sıcak baktığı yer aldı. 

OSCAR DOĞRULADI: YÜZDE 90...

Brezilyalı Ramires'ın geçtiğimiz Ocak ayında Çin'e transfer olduğu ve Oscar'ın da son 1 yıl içerisinde Chelsea'den Çin için ayrılan ikinci oyuncu olabileceği ortaya atıldı. 

Tüm bu gelişmelerin ardından Oscar da transferi doğrulayarak, "Shangai SIPG'e transferim %90 tamamlandı. Sadece küçük sözleşme ayrıntıları kaldı'' şeklinde konuştu.

Internacional'den Chelsea'ye 32 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan 25 yaşındaki Oscar, bu sezon 11 maçta oynadı ve 1 asist yaptı. Portekizli teknik adam Andre Villas-Boas'ın takımında Brezilyalı oyuncular Hulk ve Elkeson da forma giyiyor.

Sporx