Fenerbahçe'den bir dünya devine daha transfer...

Fenerbahçe'den bir dünya devine daha transfer...
Güncelleme:

Fenerbahçe’de kaleci transferi için çalışmalar sürerken Altay Bayındır’ın da Sarı-Lacivertli kulübe veda ederek bir dünya devine transfer olacağı iddia edildi.

Fenerbahçe’nin geçen sezon sözleşmesini 4 yıl uzattığı Altay Bayındır’ın geleceği belirsizliğini koruyor. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynanan Kızılyıldız maçının ilk yarısında kötü bir performans sergileyen Altay, maçın ikinci yarısına çıkmamıştı.

Fenerbahçe, Dinamo Zagreb takımında forma giyen Hırvat kaleci Dominik Livakovic’i kadrosuna katmak için çalışmalar sürdürürken Altay Bayındır’ın temsilcileri de takım arayışına girmişti.

Sözleşmesinde 5 milyon euro çıkış maddesi bulunan Altay Bayındır hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Levent Ümit Erol’un haberine göre kaleci David De Gea ile sözleşme yenilemeyen Manchester United, Altay Bayındır’ı transfer etmek istiyor.

Ayrıca Hollanda devi Ajax da Altay Bayındır’ı istiyor. Muhabir Volkan Demir, Livakovic’in transfer edilmesi sonrası Altay’ı Ajax’a transfer olacağını öne sürdü. 

Altay’ın şartların oluşması durumunda iki takımdan birine transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Transfermarkt’a göre değeri 11 milyon euro olarak gösterilen Altay Bayındır, geçen sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 40 maçta 45 gol yedi, 14 maçta kalesini gole kapattı.