Fenerbahçeli yldızlardan ALS Hastası'na videolu mesaj

Fenerbahçeli yldızlardan ALS Hastası'na videolu mesaj

Fenerbahçeli futbolculardan, Batmanlı ALS hastasına videolu moral mesajı...

Fenerbahçeli futbolcular Caner, Ozan, Volkan Şen, Hasan Ali, Volkan Demirel ve Alper, ALS hastası Batmanlı eski futbolcu ve antrenör Metin Kanağı'ya, videolu "Metin abi geçmiş olsun" mesajı ve forma göndererek moral verdi.

Batman'da 9 ay önce yakalandığı ALS hastalığıyla mücadele eden eski futbolcu ve antrenör Metin Kanağı'ya, Fenerbahçeli futbolcular, büyük jest yaparak moral verdi. Yıldız futbolcular Caner Erkin, Ozan Tufan, Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Volkan Şen ve Alper Potuk, videolu geçmiş olsun mesajı gönderdi. Ayrı ayrı gönderilen videolarda futbolcular; "Metin ağabey geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Seni seviyoruz. Bir an önce iyileşmeni diliyoruz" dedi.

Fenerbahçeli yıldız futbolcular, videoların yanı sıra imzalı formayı da Kanağı'ya gönderdi. Petrolsporlu eski futbolculardan Mustafa Zengin ve Fenerbahçe masörü Murat Çalışkan'ın aracılığıyla gönderilen forma, hasta yatağındaki Kanağı'ya teslim edildi. Fenerbahçeli futbolcuların jestine teşekkür eden Metin Kanağı, "Rahatsızlığımdan bu yana bir çok kesimin yakın ilgisini gördüm. Fenerbahçeli futbolcuların jesti beni duygulandırdı. Düşüncelerinden ötürü kendilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.