Galatasaray galibiyetle başladı !

Galatasaray galibiyetle başladı !

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Sivasspor'u 3-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 18. hafta maçında Galatasaray ile Medicana Sivasspor karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadelede sarı-kırmızılılar sahasında rakibini 3-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından ligde 3. sıradaki Galatasaray 33 puana yükseldi, 15. sıradaki Sivasspor ise 14 puanda kaldı.

Goller: Dk. 14 Selçuk İnan (Penaltıdan), Dk. 24 Sinan Gümüş, Dk. 86 Burak Yılmaz (Penaltıdan) (Galatasaray); Dk. 69 David Texeira (Medicana Sivasspor)

Galatasaray ligin ikinci yarına iyi bir başlangıç yaptı. Medicana Sivasspor'u konuk eden sarı kırmızılılar rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray maça çok hızlı başlangıç yaparken, Selçuk İnan'ın 14. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra da etkili performansını sürdüren sarı kırmızılılar bu sefer de genç yıldız adayı Sinan Gümüş'ün golüyle farkı ikiye çıkartarak devreye 2-0'lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıda Sivasspor Galatasaray kalesine daha fazla gelmeye başlarken 69. dakikada Burhan Eşer'in golüyle durumu 2-1'e getirdi. Bu golün ardından maçı sıkıntılı bir duruma getiren Galatasaray ise 87. dakikada bir penaltı daha kazandı. Topun başına maç içinde taraftarın tepkisiyle karşılaşan Burak Yılmaz geldi ve attığı golle 3-1'lik sonucu tayin etti.

Galatasaray bu galibiyetina ardından puanını 33'e çıkartırken, Sivasspor 14 puanda kaldı.

GALATASARAY: 3 - MEDICANA SİVASSPOR: 1
 
Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Denayer, Hakan Balta, Donk, Selçuk İnan, Sinan Gümüş, Sneijder, Olcan Adın, Burak Yılmaz
Teknik Direktör: Mustafa Denizli

Medicana Sivasspor: Setkus, Çağatay Çeken, İbrahim Öztürk, Oumari, Ziya Erdal, Kone, Hussain, İbrahim Akın, Chahechouhe, Beykan Şimşek, Hasan Kabze
Teknik Direktör: Okan Buruk

Goller: Dk. 14 Selçuk İnan (Penaltıdan), Dk. 24 Sinan Gümüş, Dk. 86 Burak Yılmaz (Penaltıdan) (Galatasaray); Dk. 69 David Texeira (Medicana Sivasspor)
Sarı Kart: Dk. 36 Sinan Gümüş (Galatasaray)



İŞTE MÜTHİŞ MAÇIN ÖZETİ
Diğer sayfada...

[PAGE]


90. DK: Cüneyt Çakır'ın son düdüğü ile karşılaşma Galatasaray'ın 3-1 üstünlüğü ile sona eriyor. Bu sonuçla Galatasaray, ligde puanını 33 yaparak 3. sıradaki yerini korurken, Medicana Sivasspor, 14 puanla 15. sırada kalıyor.

90. DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Beykan Şimşek geçiyor. Beykan'ın ortası ile arka direkte buluşan İbrahim Öztürk'ün kafa vuruşu az farkla üstten dışarı çıkıyor.

86. DK: Sabri Sarıoğlu'nun pası ile ceza sahası içerisinde buluşan Wesley Sneijder, Djakaridja Kone'nin arkadan kayarak yaptığı sert müdahale ile yerde kalıyor. Bu pozisyonda hakem Cüneyt Çakır karşılaşmada bir kez daha beyaz noktayı gösteriyor.

86. DK: GOOOLL!! Galatasaray, Burak Yılmaz'ın penaltıdan attığı golle farkı bir kez daha 2'ye çıkarıyor. Kazanılan penaltı vuruşunda topun başına Burak Yılmaz geçiyor. Burak Yılmaz düzgün bir vuruşla topu kaleci Ernestas Setkus'un sağından ağlarla buluşturuyor.

82. DK: Wesley Sneijder'in pası ile ceza sahası yayının hemen dışında sağ çaprazda topla buluşan Ryan Donk'un çektiği şut Medicana Sivasspor savunmasından dönüyor.

78. DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Wesley Sneijder, Yasin Öztekin ile paslaşarak kullanıyor. Topla tekrar buluşan Wesley Sneijder'in ortası herkesi aşıyor ve top oyun alanının dışına çıkıyor.

78. DK: Galatasaray, karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını Olcan Adın'ın yerine Yasin Öztekin'i oyuna alarak kullanıyor.

76. DK: İbrahim Akın'ın yerden pası ile ceza sahası yayı dışında hafif sol çaprazda topla buluşan Ziya Erdal'ın gelişine çektiği sert şut Aurelien Chedjou'ya çarpıp kornere çıkıyor.

75. DK: Olcan Adın'ın pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Wesley Sneijder'in çektiği şut kaleci Ernestas Setkus'tan dönüyor.

73. DK: Selçuk İnan'ın pası ile penaltı noktası üzerinde topla buluşan Burak Yılmaz'ın kayarak yaptığı vuruş kaleci Ernestas Setkus'ta kalıyor.

70. DK: Hakan Balta'nın kendi yarı alanından gönderdiği uzun pasa sol kanatta hareketlenen Olcan Adın için ofsayt bayrağı kalkıyor.

69. DK: GOOOLL!! Medicana Sivasspor, David Texeira'nın attığı golle skoru 2-1 yapıyor. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Burhan Eşer, İbrahim Akın ile paslaşarak kullanıyor. İbrahim Akın'ın bekletmeden yaptığı orta ile ön direkte buluşan David Texeira'nın kafa vuruşu kaleci Fernando Muslera'nın sağından ağlarla buluşuyor.

62. DK: Ryan Donk'un pası ile topla buluşan Burak Yılmaz ceza sahası içerisine girer girmez yerden şutunu çekiyor ancak kaleci Ernestas Setkus iki hamlede topa sahip olmayı başarıyor.

59. DK: Medicana Sivasspor karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını Çağatay Çeken'in yerine Burhan Eşer'i oyuna alarak kullanıyor.

55. DK: Wesley Sneijder'in pası ile sol kanatta topla buluşan Olcan Adın'ın ortası savunmadan sekip altıpas içerisinde bulunan Burak Yılmaz'a geliyor. Burak Yılmaz'ın kafa vuruşu kaleci Ernestas Setkus'ta kalıyor.

54. DK. Medicana Sivasspor yarı alanının ortalarında Olcan Adın'a sert müdahalede bulunan Djakaridja Kone, sarı kart görüyor.

47. DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Wesley Sneijder, Burak Yılmaz ile paslaşarak kullanıyor. Topla tekrar buluşan Sneijder'in yerden ortasını Medicana Sivasspor savunması uzaklaştırıyor.

46. DK: Medicana Sivasspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başlıyor. Aatif Chahechouhe oyundan çıkarken yerine David Texeira giriyor.

46. DK: İkinci yarı Medicana Sivassporlu futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.


45. DK: Cüneyt Çakır'ın düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğü ile sona eriyor.

42. DK: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına İbrahim Akın geçiyor. İbrahim Akın'ın ortası kaleci Fernando Muslera'da kalıyor.

38. DK: Ryan Donk'un pası ile ceza sahası dışında hafif sağ çaprazda topla buluşan Sinan Gümüş'ün yerden çektiği şut kaleci Ernestas Setkus'ta kalıyor.

34. DK: İbrahim Akın'ın sağ kanattan yaptığı orta ile ön direkte topla buluşan Aatif Chahechouhe'nun kafa vuruşu Jason Denayer'den sekip kaleci Fernando Muslera'da kalıyor.

31. DK: Sinan Gümüş'ün pası ile ceza sahası yayı içerisinde topla buluşan Selçuk İnan'ın çektiği şut az farkla kalenin sağından dışarı çıkıyor.

26. DK: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına İbrahim Akın geçiyor. İbrahim Akın'ın ortası ile arka direkte buluşan İbrahim Öztürk'ün kafa vuruşu az farkla üstten dışarı çıkıyor.

25. DK: Ceza sahası yayının hemen dışından Beykan Şimşek'in çektiği sert şutu kaleci Fernando Muslera kornere çeliyor.

25. DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Beykan Şimşek geçiyor. Beykan'ın ortasını Hakan Balta kafayla uzaklaştırıyor.

24. DK: GOOOLL!! Galatasaray, Sinan Gümüş'ün attığı golle farkı 2'ye çıkarıyor. Sabri Sarıoğlu'nun orta sahadan gönderdiği uzun pasla sağ kanatta topla buluşan Sinan Gümüş, ceza sahası içerisine girdikten sonra yerden düzgün bir vuruşla topu kaleci Ernestas Setkus'un solundan ağlarla buluşturuyor.

21. DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Beykan Şimşek geçiyor. Beykan'ın ortasını Aurelien Chedjou kafayla uzaklaştırıyor.

20. DK: Aurelien Chedjou'nun pası ile sağ kanatta topla buluşan Sabri Sarıoğlu'nun yaptığı orta herkesi aşıyor ve top oyun alanının dışına çıkıyor.

16. DK: Wesley Sneijder'in pası ile sol kanatta topla buluşan Olcan Adın'ın ortasını İbrahim Öztürk uzaklaştırıyor.

14. DK: GOOOLL!! Galatasaray, Selçuk İnan'ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçiyor. Kazanılan penaltı vuruşunda topun başına Selçuk İnan geçiyor. Selçuk İnan'ın çektiği şut kaleci Ernestas Setkus'un solundan ağlarla buluşuyor.

13. DK: Sol çaprazda topla buluşan Sinan Gümüş, ceza sahası içerisine girer girmez İbrahim Öztürk'ün yaptığı sert müdahale ile yerde kalıyor. Bu pozisyonda karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, Galatasaray lehine penaltı kararı veriyor.

9. DK: Aatif Chahechouhe'nun pası ile sol kanatta topla buluşan Ziya Erdal'ın ortası Sabri Sarıoğlu'na çarpıp kornere çıkıyor.

6. DK: Ryan Donk uzun pasını savunma arkasına sarkmaya çalışan Burak Yılmaz'a vermek istiyor ancak kaleci Ernestas Setkus tehlikeyi önceden sezip kalesinden açılarak topa sahip oluyor.

3. DK: Kaleciden dönen topla buluşan Wesley Sneijder'in gelişine çektiği şut yan ağlarda kalıyor.

3. DK: Hakan Balta'nın topuk pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Burak Yılmaz'ın çektiği şut kaleci Ernestas Setkus'tan dönüyor.

1. DK: Karşılaşma Galatasaraylı futbolcuların yaptığı santra vuruşu ile başlıyor.