Galatasaray'da kriz bitmiyor

Galatasaray'da kriz bitmiyor

Futbol şubesindeki görevinden istifa eden Cüneyt Tanman'a, Dursun Özbek'in tepki gösterdiği öğrenildi..

Futbol şubesindeki görevinden ayrılan ve Galatasaray'da yönetim kurulu üyesi olarak yoluna devam eden Cüneyt Tanman'a, kulüp başkanı Dursun Özbek'in tepki gösterdiği ve tamamen istifa etmesini isteyebileceği öğrenildi.

Galatasaray’daki yönetim krizi bitmek bilmiyor... Sarı-Kırmızılı kulüpte futbol şube sorumlusu olarak, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile koordineli olarak çalışan Cüneyt Tanman, kampa gidişi veto edilince, görevinden istifa etmişti.

Fanatik'in haberine göre; Futbol şubesini bırakıp, yönetim kurulunda yoluna devam eden Tanman’a, başkan Dursun Özbek’in sert tepki gösterdiği öğrenildi. Yönetim kurulundaki diğer isimlerin de, “Galatasaray’da kol kırılsa da yen içinde kalırdı. İçeride yaşanan her şeyi dışarıya taşımak, Galatasaraylı duruşuna yakışmadı” diyerek Tanman’ı eleştirdikleri bildirildi. Bu gelişmelerin ardından, Dursun Özbek’in, Cüneyt Tanman’dan istifasını isteyebileceği kaydedildi.

Mehmet Özbek iş başında
Cüneyt Tanman cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, Dursun Özbek’in kardeşi Mehmet Özbek, yeni görevine başladı. Galatasaray’ın Avusturya kampına katılan Özbek, transfer çalışmalarıyla yakından ilgileniyor.

Daha önce gayrimenkul işleriyle uğraşacağı açıklanan Mehmet Özbek’in, şu sıralarda menacerlerle görüşmelere başladığı ve Hamza hocayla birlikte transferde yol haritası çizeceği dile getirildi.