Galatasaray'da Mersin alarmı

Galatasaray'da Mersin alarmı

Galatasaray, derbiden önce, güneyden esebilecek bir fırtınadan çekiniyor.

Şampiyonluk için son 4 karşılaşmanın bitmesini bekleyen sarı-kırmızılılar, Mersin deplasmanını her şeyden önde tutuyor. Her maçı bir final olarak gören futbolcular, “Herkes düğümü derbinin çözeceğini düşünüyor. Ancak Mersin en tehlikeli viraj” dedi.

Süper Lig’de bitime 4 hafta kala nefesler tutulurken, Galatasaray herkesin beklentisinin aksine yarınki maçı derbinin önünde tutuyor. Florya’da galibiyet yemini edilse de, futbolcular Mersin İdman Yurdu maçını şampiyonluğun anahtarı olarak görülüyor. Tesislerde, oyuncuların kendi arasında yaptığı sohbetlerde, “Bugün herkes ligin düğümünün 33. haftadaki Beşiktaş maçında çözüleceğini söylüyor. Oysa bu çok tehlikeli bir yaklaşım. Her maç bir final ancak Mersin karşılaşması en kritik viraj. Mersin’i kayıpsız geçersek önümüzdeki resim daha net olur” dedikleri belirtildi.

Oyuncularla aynı görüşü paylaşan yöneticiler de, Beşiktaş’tan öte Mersin deplasmanının daha kritik olacağını düşünüyor. Duygun Yarsuvat başkanlığında son günlerini yaşayan yönetim de takımla birlikte olduğunu gösterebilmek için Mersin’e çıkarma yapacak. Yarsuvat ve ekibi, haftalık yönetim toplantısını yarın Adana’da gerçekleştirecek. Sarı-kırmızı yönetim daha sonra Mersin’e geçerek tam kadro mücadeleyi izleyecek.

Milliyet