Galatasaray'dan müthiş geri dönüş !

Galatasaray'dan müthiş geri dönüş !

Galatasaray, Türk Telekom Arena'daki 100. lig maçında Antalyaspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti.

Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Galatasaray, son dönemde bileğini bükemediği Antalyaspor'u zor da olsa devirdi.. Rakibi karşısında ilk yarıyı geride kapatan Aslan, kaptan Selçuk İnan ve Podolski'nin (2) golleriyle kazanarak evindeki 3 maçını da firesiz geçti..

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da oynadığı 100. lig maçında Antalyaspor'u 3-1 yendi.

Karşılaşmaya oldukça baskılı başlayan sarı-kırmızılar, 17. dakikada Deniz Kadah'ın attığı golle büyük bir şok yaşadı ve 1-0 geriye düştü. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Galatasaray ikinci yarıya Sabri-Cavanda ve Sneijder-Podolski ile değişiklikleriyle başladı. 67'de ceza sahası dışında Eren Derdiyok'un düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta kaptan Selçuk İnan klasını konuşturdu. Frikikten attığı golle skora dengeyi getirdi: 1-1. Bu gol aynı zamanda Selçuk İnan'ın bu sezon ligde attığı ilk gol olarak kayıtlara geçti.

78. dakikada uzun bir aranın ardından sahalara dönen Podolski, Bruma'nın asistinde Galatasaray'ı 2-1 öne geçiren golü kaydetti. 86'de bir kez daha sahneye çıkan Alman futbolcu Arena'da son sözü söyledi: 3-1. Podolski yaşadığı sakatlığın ardından bu sezon çıktığı ilk lig başında attığı 2 golle yıldızlaştı.

Bu sonucun ardından Galatasaray 14 puana yükselirken, ligin dibinde yer alan Antalyaspor 2 puanda kaldı.

İŞTE MAÇIN ÖZETİ
Diğer sayfada..

[PAGE]

90.DK: Hakem Özgür Yankaya maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Galatasaray 3-1'lik galibiyetle sahadan ayrılan taraf oluyor. Bu sonuçla Galatasaray 14 puana yükselirken, konuk ekip Antalyaspor 2 puanda kalıyor.

90.DK: Ceza sahası yayı önünde topla buluşan Ramon Motta pasını Charles Fernando ile buluştruyor. Charles Fernando ceza sahası dışı sağ çaprazdan sert bir şut çekiyor ancak top üstten dışarı çıkıyor.

90.DK: Özgür Yankaya maçın sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre ekliyor.

88.DK: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Ramon Motta ceza sahası içine ortasını gönderiyor ancak kademeye giren defans oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

85.DK: GOOOLL!! Orta alanda başlayan atakta Lukas Podolski pasını ceza sahası içindeki Sinan Gümüş ile buluşturuyor. Sinan Gümüş ceza sahası içinden şutunu çekiyor ancak bu topu kaleci Saso Fornezzi tokatlayarak uzaklaştırıyor. Uzaklaştırılmaya çalışılan top kısa düşüyor. Lukas Podolski bu pozisyonu takip ediyor ve ceza sahası yayı içinde topla buluşup şutunu kaleye gönderiyor ve topu ağlar ile buluşturuyor. Lukas Podolski'nin golü ile Galatasaray 3-1 öne geçiyor.

84.DK: Atılan kısa pasla sağ kanatta topla buluşan Samuel Eto'o ofsaytta kalıyor.

81.DK: Lukas Podolski'nin pası ile topla buluşan Bruma ceza sahası içine giriyor ve sol ayağı ile şutunu çekiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

80.DK: Ceza sahası içi sağ çaprazda aldığı kısa pasla topla buluşan Sinan Gümüş yerden şutunu çekiyor ancak bu etkisiz bir şut oluyor ve dışarı çıkıyor.

78.DK: Golün pasını veren oyuncu Bruma oluyor.

78.DK: GOOOLL!! Sol kanatta topla buluşan Bruma rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içine giriyor. Altıpasın hemen yanında korner çizgisine yakın bölgeden pasını takım arkadaşı Lukas Podolski'ye gönderiyor. Lukas Podolski topu kontrol ediyor ve sol ayağı ile şutunu çekiyor ve topu ağlar ile buluşturuyor. Lukas Podolski'nin golü ile Galatasaray 2-1 öne geçiyor.

77.DK: Sol kanatta topla buluşan Lukas Podolski uzaklardan bir şu çekiyor ancak bu top üstten dışarı çıkıyor.

76.DK: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Selçuk İnan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademeye giren oyuncular bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

74.DK: Chico, vakit geçirmeye yönelik hareket ettiği gerekçesiyle sarı kart ile cezalandırılıyor.

72.DK: Galatasaray'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği, Yasin Öztekin çıkıyor ve yerini Sinan Gümüş'e bırakıyor.

70.DK: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Selçuk İnan bu duran topu Yasin Öztekinle paslaşarak kullanıyor.

70.DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Emre Güral ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademeye giren defans oyuncuları bu topu kafa ile uzaklaştırıyor.

67.DK: GOOOLL!! Ceza sahası dışı sol çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Selçuk İnan kaleyi düşünüyor ve plase bir vuruş ile topu ağlar ile buluşturuyor. Selçuk İnan'ın golü ile Galatasaray 1-1'lik beraberliği yakalıyor.

66.DK: Antalyaspor'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği, Serdar Özkan çıkıyor ve yerini Emre Güral'a bırakıyor.

64.DK: Ceza sahası yayı önünden Tolga Ciğerci'nin attığı uzun pasla topla buluşan Bruma bekletmeden sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor. Fazla yükselen bu top kalenin üzerindne dışarı çıkıyor.

61.DK: Antalyaspor'da ikinci oyuncu değişikliği, Yekta Kurtuluş çıkıyor ve yerini Jean Makoun'a bırakıyor.

61.DK: Tolga Ciğerci, Zeki Yıldırım'a yaptığı sert müdahale sonrası sarı kart ile cezalandırılıyor.

60.DK: Atılan kısa pasla topla buluşan Samuel Eto'o sağ kanatta ofsaytta kalıyor.

57.DK: Paslaşılarak kullanılan korner sonrası tekrar topla buluşan Selçuk İnan ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpas önünde Hakan Balta bu topa kafa vuruşunu yapıyor ancak üstten dışarı çıkıyor.

57.DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Selçuk İnan bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

55.DK: Orta alandan atılan uzun pasa hareketlenen Yasin Öztekin ceza sahası yayının hemen önünde ofsaytta kalıyor.

54.DK: Sol kanatta topla buluşan Tolga Ciğerci ceza sahası dışı sağ çaprazdan şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Saso Fornezzi'de kalıyor.

53.DK: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Serdar Özkan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademedeki Hakan Balta bu topu kafa ile uzaklaştırıyor.

52.DK: Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Deniz Kadah ceza sahası içine girip kaleyi düşüyor ve şutunu çekiyor ancak Fernando Muslera bu topu tokatlayarak kornere gönderiyor.

50.DK: Sol kanatta topla buluşan Selçuk İnan korner çizgisine yakın bölgeden ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpas önünde arka direğe yakın bölgeden Eren Derdiyok kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

50.DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Selçuk İnan ön direğe ortasını yapıyor ancak kademeye giren oyuncular bu topu uzaklaştırıyor.

49.DK: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Selçuk İnan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademeye giren defans oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

48.DK: Sağ kanattan atılan ortaya Samuel Eto'o altıpasın önünde kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor ancak bu gol ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmıyor.

47.DK: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Serdar Özkan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademedeki defans oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

46.DK: Galatasaray'da ikinci oyuncu değişikliği, Sabri Sarıoğlu çıkıyor ve yerini Luis Cavanda'ya bırakıyor.

46.DK: Galatasaray'da ilk oyuncu değişikliği, Wesley Sneijder çıkıyor ve yerini Lukas Podolski'ye bırakıyor.

46.DK: Hakem Özgür Yankaya ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. İkinci yarıya ev sahibi Galatasaray başlıyor.

DEVRE ARASI

45.DK: Hakem Özgür Yankaya ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Antalyaspor 1-0'lık skor üstünlüğü ile soyunma odasına giden taraf oluyor.

45.DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Wesley Sneijder ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direğe yakın bölgede topa hareketlenen Aurelien Chedjou kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

45.DK: İlk yarının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

45.DK: Ceza sahası önünde Deniz Kadah'tan aldığı kısa pasla topla buluşan Yekta Kurtuluş vuruşunu yapıyor ancak bu top savunma oyuncusundan geri dönüyor.

42.DK: Sağ kanatta Sabri Sarıoğlu'nun verdiği pasa hareketlenen Eren Derdiyok altıpas önünde bu topu elle kontrol ediyor.

41.DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Wesley Sneijder ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademeye giren defans oyuncuları bu topu kafa ile uzaklaştırıyor.

39.DK: Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Lionel Carole ceza sahası içine ortasını yapıyor. Takım arkadaşından seken topu kontrol eden Eren Derdiyok sol ayağı ile şutunu çekiyor ancak bu top Diego Angelo'dan geri dönüyor.

36.DK: Ceza sahası önünde Diego Angelo'dan seken topu kontrol eden Tolga Ciğerci uzaklardan bir şut çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

33.DK: Sol kanatta kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Serdar Özkan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ceza sahası yayı içinde topa hareketlenen Chico ofsaytta kalıyor.

31.DK: Ceza sahası dışı sağ çaprazda savunmadan seken topu kontrol eden Sabri Sarıoğlu topun gelişine şutunu çekiyor ancak bu top tekrar savunmaya çarpıyor ve tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

29.DK: Antalyaspor'da ilk ve zorunlu oyuncu değişikliği, sakatlanan Danilo Campos çıkıyor ve yerini Samuel Eto'o'ya bırakıyor.

26.DK: Danilo Campos rakibinden müdahale ile topu alıyor ve ilerliyor. Ceza sahası yayı önünde topu Serdar Özkanla buluşturuyor. Serdar Özkan topla birlikte ceza sahası içine girip şutunu çekiyor ancak bu top etkisiz oluyor ve dışarı çıkıyor.

25.DK: Ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Danilo Campos şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Fernando Muslera'nın kontrolünde kalıyor.

24.DK: Sabri Sarıoğlu'nun attığı hava topuna hareketlenen Selçuk İnan sağ kanatta ofsaytta kalıyor.

21.DK: Sol kanatta kısa paslaşmalarla topla buluşan Selçuk İnan ceza sahası dışı sol çaprazdan sert bir şut çekiyor ancak bu top kalenin hemen yanından dışarı çıkıyor.

17.DK: Golün pasını veren oyuncu Diego Angelo oluyor.

17.DK: GOOOLL!! Orta alandan atılan kısa pasla topla buluşan Diego Angelo sol kanatta topla ilerliyor. Ceza sahası içine girip topu düzeltiyor ve sol ayağı ile ortasını yapıyor. Arka direkte topa hareketlenen Deniz Kadah kafa vuruşunu yapıyor ve seken top ağlar ile buluşuyor. Deniz Kadah'ın golü ile Antalyaspor 1-0 öne geçiyor.

16.DK: Maçın bu dakikalarında orta alanda her iki takım oyuncuları top kayıpları yaşıyor

12.DK: Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Lionel Carole ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademeye giren defans oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor

10.DK: Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında topla buluşan Lionel Carole ceza sahası içine ortasını gönderiyor. Ceza sahası içinde topa hareketlenen Wesley Sneijder sol ayağı ile penaltı noktasının gerisinden şutunu çekiyor ancak top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

7.DK: Kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Wesley Sneijder ceza sahası içine ortasını yapıyor. Kademeye giren defans oyuncuları bu topu kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor

6.DK: Sağ kanattan gelişen Antalyaspor atağında topla buluşan Danilo Campos korner çizgisine yakın bölgeden ortasını yapıyor ancak bu top kimseye temas etmiyor.

4.DK: Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Bruma rakiplerinin arasından geçip ceza sahası içine giriyor. Penaltı noktasının hemen gerisindeki Eren Derdiyok'a yerden pasını gönderiyor. Eren Derdiyok bekletmeden şutunu çekiyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

1.DK: Hakem Özgür Yankaya maçı başlatan düdüğünü çalıyor ve maça konuk ekip Antalyaspor başlıyor.

- Her iki takımın oyuncuları sahaya çıkıyor. Maç seremoniden hemen sonra başlayacak.

- Konuk ekip Antalyaspor'da sakatlığı bulunan; Rıdvan Şimşek bu maçta forma giyemiyor. Serge Mbilla Etame ise kadro dışı edilmiş durumda.

- Galatasaray'da sakatlıkları bulunan; Nigel De Jong, Koray Günter,Serdar Aziz, Kolbeinn Sigthorsson ve Berk İsmail Ünsal bu maçta forma giyemiyor.

- Her iki takım bu zamana kadar karşı karşıya geldiği 50 maçın 28'inde Galatasaray, 8'inde Antalyaspor galip geldi. Oynanan 14 maçta ise beraberlik bozulmadı. Antalyaspor'un attığı 50 gole karşılık Galatasaray 92 golle karşılık verdi.

- Konuk ekip Antalyaspor ise ligde oynanan 5 hafta sonunda 2 puan alarak 18. ve ligin son sırasında yer alıyor.

- Galatasaray ligin ilk 5 haftasında aldığı 11 puan ile 4. sırada yer alıyor.

- Türk Telekom Arena'da saat 16:00'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Özgür Yankaya yönetecek.

- Spor Toto Süper Lig 2016/2017 sezonu 6. Haftasında Galatasaray ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor.

İLK 11’LER

Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Tolga, Selçuk, Bruma, Sneijder, Yasin, Eren

Antalyaspor: Fornezzi, Celutska, Chico, Diego, Motta, Yekta, Danilo, Zeki, Charles, Serdar Özkan, Deniz

MAÇ ÖNCESİ
Diğer sayfada...

[PAGE]

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray, Antalyaspor’u sahasında ağırlayacak. Türk Teleokom Arena’da saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmayı hakem Özgür Yankaya yönetecek. Bu karşılaşma öncesinde ev sahibi Galatasaray’ın 11 puanı bulunurken, henüz galibiyet ile tanışamayan konuk takım Antalyaspor’un 2 puanı bulunuyor.