Galatasaray'ı sarsan haber !

Galatasaray'ı sarsan haber !

Galatasaray'ın yeni transferi Martin Linnes'in menajeri harekete geçti.

Ankara'da patlayan bombası sonrası büyük panik yaşayan Galatasaray'ın yeni transferi Martin Linnes, İstanbul'a dönüş yolculuğun takım arkadaşlarına, uçağın kaçırılma ihtimalinden, kendilerine bir saldırı olma ihtimaline karşı pek çok soru sormuştu.

Gece geç saatlerde İstanbul'a gelen kafilede yer alan Linnes sabah uyandığında ise Umut Bulut'un babasının Ankara'daki saldırıda öldüğünü anlayınca paniği daha da arttı. Asıl sürpriz ise öğleden sonra yaşandı. Linnes'in menajeri Jim Solbakken bizzat Cenk Ergün'ü arayarak oyuncunun can güvenliği olmadığı için Türkiye'de oynamak istemediğini iletti.

Fotospor'un haberine göre; Ergün'ün Linnes ile görüşeceği ayrıca Başkan Dursun Özbek'in de Norveçli oyuncu ile bir araya geleceği ve kararından vazgeçirmeye çalışacağı gelen bilgiler arasında. Bu arada Linnes'in menajeri Solbakken'in, uygun şartlarda ayrılık gerçekleşmemesi durumunda Linnes'in Oscar Junyent gibi Türkiye'yi terkedebileceği ve sözleşmesini tek taraflı sonlandırabileceği restini çekti.

2014 yılında İsrail'in Maccabi takımında teknik direktörlük yapan İspanyol Oscar, ülkede patlayan bombalar sonrasında "can güvenliği"olmadığı gerekçesiyle FIFA'ya başvurarak sözleşmesini tek taraflı feshetme kararı almıştı.

Fotospor