Galatasaray'ın kaderi bu adamın elinde

Galatasaray'ın kaderi bu adamın elinde

Sarı-Kırmızılı yönetim 12 Şubat'ta UEFA'ya vereceği savunmaya kilitlendi.

G.Saray'ın bir anlamda kaderini çizecek Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) Yargı Komisyonu’nun başında Belçika'nın 48'inci başbakanı olan Yves Leterme yer alıyor

Galatasaray yönetimi, tüm gücüyle 12 Şubat’ta gerçekleştirilecek UEFA Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) Yargı Komisyonu’na savunmasını hazırlanıyor. 
 
Sarı-Kırmızılılar'ın bir anlamda gelecek yıllardaki kaderini çizecek olan kurulun başında ise Belçikalı Yves Leterme yer alıyor. Leterme, 2015 yılının Ekim ayında bu kurulun başına getirildi.
 
AYSAL'IN YAKIN ARKADAŞI
 
1960 doğumlu siyasi bir geçmişe sahip olan Yves Leterme, Belçika'nın 48'inci başbakanıydı.  2009-11 yılları arasında bu görevde yer aldı. Leterme, Belçika'da adetli, dürüst ve adil olması ile biliniyor.
 
Tecrübeli devlet adamı 2004-2007 yılları arasında Batı Flandre Başbakanı ve 2009 yılında ise Belçika Dışişleri Bakanı olarak görev yaptı. Belçika ile yakın ilişkilerinden dolayı Yves Leterme G.Saray eski Başkanı Ünal Aysal'ın yakın arkadaşı olarak biliniyor.  Aysal'ın Galatasaray’ın bu durumu ile igili Leterme ile henüz bir görüşme yapmadı. Leterme'nin dışında kurulda 4 üye daha bulunuyor. 
 
Yves Leterme’nin başarılı siyasi  geçmişi dikkatlerden kaçmıyor. 
 
Bugün