Galatasaray'ın son umudu EURO 2016

Galatasaray'ın son umudu EURO 2016

Blerim Dzemaili’nin İsviçre Milli Takımı’yla boy gösterecek olması, Galatasaray’ı umutlandırdı.

İsviçre Milli Takımı’nda forma giyen oyuncunun iyi oynayıp, takım bulması için adeta dua eden Cim-Bom, böylece bir taşla iki kuş vuracak. Hem 2.1 milyon euroluk bir sezonluk alacağından kurtulacak hem de bonservis bedelini kasasına koyacak

Blerim Dzemaili’nin Avrupa Şampiyonası boyunca İsviçre Milli Takımı’yla boy gösterecek olması, Galatasaray’ı hem sevindirdi, hem umutlandırdı.
 
2 sezon önce Pandev’le beraber Napoli’den 2 milyon 350 bin euro bonservisle alınan ama fayda sağlayamayan oyuncu, geçen sezon Serie A’da Genoa’ya kiralanmıştı. Üstelik parasının önemli bir kısmını da Galatasaray vermişti. Şimdi Cim-Bom, İsviçreli oyuncunun Avrupa Şampiyonası’ndaki performansına göre bir taşla iki kuş vurmak istiyor.
 
Beklenti büyük

 
Sarı-kırmızılıların 1 sene daha sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncunun şampiyonada kendini göstererek yeniden vitrin yapmasını arzu ettikleri ve daha sonra satışından belirli bir para kazanmak istedikleri belirtildi. Kalması durumunda 2.1 milyon euro verilecek olan Dzemaili’nin 3-5 milyon euroya satılması durumunda Cim-Bom hem oyuncuya ödenecek paradan kurtulacak hem de kasasına bonservis parasını koyarak kaynak yaratacak.
 
Galatasaray’ın beklediği gibi gelişmez ve Dzemaili vitrin yapamazsa oyuncu kalacak ve 2.1 milyon euro alacak. Cim-Bom, geçen sezon Genoa’ya yaptığı gibi zararına bir satış veya kiralamaya ise sıcak bakmıyor.

Milliyet