Gökhan kaçıyor, Olcay kovalıyor

Gökhan kaçıyor, Olcay kovalıyor

Beşiktaş’ın birbirleriyle yarışan milli yıldızları Gökhan Töre ile Olcay Şahan, Başakşehir karşısında birer asiste daha imza attı.

Kartal’ın birbirleriyle yarışan milli yıldızları Gökhan Töre ile Olcay Şahan, Başakşehir karşısında birer asiste daha imza attı. Olcay ilk yarıda, Gökhan Töre ise ikinci devrede Mario Gomez’i golle buluşturdu. Gökhan bu sezon 4. kez asist yaparken, Olcay da 3. asistine ulaştı. Siyah-beyazlı takımda dün tek devre oynayan Oğuzhan’ın da 3 asisti bulunuyor.

Olimpiyat’ta 200 gün sonra

Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda tam 200 gün sonra kazandı. Kartal, Olimpiyat Stadı’ndaki son galibiyetini Liverpool karşısında almıştı. 26 Şubat’ta oynanan UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında İngiliz rakibini ağırlayan siyah-beyazlı takım, Tolgay’ın golüyle normal süreyi 1-0 önde kapatırken, penaltı atışları sonunda turu geçmeyi başarmıştı. Beşiktaş ligdeki son galibiyetini ise geçen sezonun 20. haftasında oynanan Bursaspor karşılaşmasında 3-2’lik skorla elde etmişti.

3000. gol Gençler’e!

Beşiktaş, lig tarihindeki 1876. maçını Medipol Başakşehir’le oynarken, 3000. gol hedefine ulaşamadı. Mario Gomez, siyah-beyazlı takımın 2998. ve 2999. gollerine imzasını attı, ancak taraftarların heyecanla beklediği 3000. gol bir türlü gelmedi. Süper Lig’in 5. haftasında Gençlerbirliği ile Ankara’da karşılaşacak olan Kartal bu kritik maçta 3000. golüne ulaşmaya çalışacak.