Gomez'e bir şok da Bilic’ten

Gomez'e bir şok da Bilic’ten

Mario Gomez’e, temasta olduğu West Ham’dan da büyük darbe geldi.

Beşiktaş’la yollarını ayırma kararı alması sonrasında Wolfsburg, Borussia Dortmund, Atletico Madrid ve Napoli’yle yaptığı görüşmelerden sonuç çıkaramayan Mario Gomez’e, temasta olduğu West Ham’dan da büyük darbe geldi. İngiliz ekibi, hücum hattını Jonathan Calleri’yle güçlendirdi.

Fiorentina’da geçirdiği düşüş dolu 2 sezonun ardından kiralık olarak katıldığı Beşiktaş’ta büyük bir çıkışa imza atarak kariyerinin en başarılı dönemlerinden birini geçiren Mario Gomez, Kartal’la yola devam etmeme kararı almıştı. Bu duruma mazeret olarak Türkiye’de yaşanan terör olayları ve darbe girişimini gerekçe gösteren Alman futbolcu, transfer görüşmelerinde bulunduğu tam 5’inci kulüple de el sıkışamadı. İlk olarak Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg’tan gelen teklifi, “Bayern Münih’te uzun yıllar geçirdim. Onlara rakip olarak dönemem” sözleriyle reddeden 31 yaşındaki futbolcu, bu sebepten dolayı Borussia Dortmund’la da anlaşamamıştı.

Ada kapısı kapandı

Fanatik'in haberine göre; Uzun süre İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid’le menaceri aracılığıyla görüşen ancak Kırmızı-Beyazlılar’ın Kevin Gameiro’yla el sıkışması sonrasında büyük şok yaşayan Gomez’e, temas halinde bulunduğu Napoli’nin de Arkadiusz Milik’i transfer etmesinin ardından İtalya kapıları da kapandı. Son olarak Beşiktaş’ın önceki teknik adamı Slaven Bilic’in takımı West Ham United’la adı anılan tecrübeli futbolcu, dün gelen haberle yine şok yaşadı. Ada ekibi, Uruguay ekibi Maldonado’dan Jonathan Calleri’yle el sıkıştı. Bu gelişme sonrasında Mario Gomez’in görüşme halinde bulunduğu takım kalmadı.

Son şans 7 Ağustos

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Siyah-Beyazlılar’la ilgili olarak fikrini değiştirmesi için 7 Ağustos pazar gününe kadar süre verdiği Gomez’in, menaceri aracılığıyla kendisine başka teklif gelmezse hafta sonunda Siyah-Beyazlılar’la tekrar pazarlık masasına oturması bekleniyor.