İşte Oğuzhan'ın bonservis bedeli

İşte Oğuzhan'ın bonservis bedeli

Beşiktaş, devlerin listesindeki Oğuzhan'ın fiyatını belirledi...

A Spor’a konuşan Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın, “8-10 milyon euro’dan çok daha değerli” dediği yıldız futbolcu için siyah-beyazlıların 16 milyon euro (yaklaşık 50 milyon TL) istediği öğrenildi.

Beşiktaş'ın dış transferlerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, önceki akşam A Spor'a yaptığı açıklamada; Oğuzhan Özyakup için "8-10 milyon euroluk bir oyuncu değil, çok daha fazla eder. Bu rakamlar ona saygısızlık olur" ifadesini kullanmıştı. Bu sözlerin ardından Beşiktaş'ın Oğuzhan için ne kadar bonservis ücreti istediği en çok merak edilen konulardan birisi haline gelirken, kulübe yakın kaynaklar, bu rakamın 16 milyon euro (yaklaşık 50 milyon lira) olduğunu dile getirdi.
 
Arsenal, Atletico Madrid ve Inter gibi Avrupa'nın büyük kulüplerinin transfer listesinde yer alan Oğuzhan için özellikle ara transfer döneminden bu yana siyah-beyazlı kulübe çok sayıda teklif geldiği, ancak yönetim kurulunun şampiyonluk mücadelesi nedeniyle taliplilere sezon sonu için randevu vermeyi uygun gördüğü belirtildi.
 
ŞENOL GÜNEŞ'LE YILDIZI PARLADI
 
16 yaşında gittiği Arsenal'de 5 sezon geçiren daha sonra da Beşiktaş'a transfer olan Oğuzhan Özyakup, Slaven Bilic döneminde istediğini bulamamış, özellikle Hırvat hocanın ikinci sezonunda yedek oyuncu konumuna düşmüştü. Bilic sonrası takımın başına Şenol Güneş'in getirilmesi ise pek çok oyuncu gibi onun da kaderini değiştirdi. Güneş yönetiminde daha fazla forma şansı yakalayan Ozi, ligde 28 maçın 26'sında görev alırken takımına 7 gol ve 7 asistlik katkı sağladı.
 
Sabah