Jose Sosa affedildi ama...

Jose Sosa affedildi ama...

Beşiktaş'ta Jose Sosa özür dileyerek geri döndü ama kafalardaki soru işaretleri bitmedi.

Beşiktaş’ın kadro dışı kalan Arjantinli futbolcusu dün takıma döndü. Fakat gitmek istediği Milan teklifi artırdı ve 7.5 milyon euroya çıktı. Buna rağmen Güneş kalmasını istedi. Ancak yönetimin bundan sonraki tavrının ne olacağı merak konusu.

Sezon açılışından itibaren Beşiktaş’tan ayrılmak isteyen ve kadro dışı bırakılan Jose Sosa sonunda özür diledi ve dün takıma katıldı.

Başkan Fikret Orman tarafından “Ya özür dileyerek kal, ya da istediğimiz parayı getir ve git” diyerek rest çektiği Arjantinli futbolcu, dün menajeri aracılığıyla, sonrasında da bizzat özür diledi ve takıma katıldı.

Tüm bu gelişmeler olurken, Milan cephesinde de ilginç bir gelişme yaşandı. İtalyan kulübü, Sosa’nın bonservis bedeli olarak yaptığı öneriyi 7.5 milyon euroya çıkardı. Buna karşın, teknik direktör Şenol Güneş, ne olursa olsun bu futbolcuya ihtiyacı bulunduğunu dile getirdi ve gitmesine izin vermedi.

Bunun üzerine siyah-beyazlı kulüp şu açıklamayı yaptı:

“Kendisinin yeni sezonda ailemizin bir parçası olarak takımımızda yer alacağını kamuoyunun bilgilerine sunarız.”

Sosa’nın menajerinin dün yönetimi arayarak özür dilemesinin bir transfer taktiği olabileceği de dile getirdi. Milan’a gitmek için her şeyi göze alan oyuncunun, 7.5 milyon euroluk bir teklifin hemen ardından takıma dönüşünün bir pazarlama taktiği olabileceği de ifade edildi.

Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş’in, dün akşamki idman öncesi Sosa ile özel bir görüşme yaparak, geleceği hakkında artık son kararını bir an önce vermesini ve kendini Beşiktaş’a motive etmesini istediği öğrenildi.

Sosalı ilk antrenman

Beşiktaş, 13 Ağustos Cumartesi günü Galatasaray ile oynayacağı Turkcell Süper Kupa maçının hazırlıklarına çift antrenmanla devam etti.

Bir günlük iznin ardından çalışmalara başlayan siyah-beyazlıların sabahki antrenmanında, futbolcular, salonda denge, kuvvet ve kondisyon çalışması yaptı. Akşam çalışmasında ise taktik ağırlıklı bir idman yapıldı. Antrenmana, dün affedilen Sosa da katıldı. Bağırsak enfeksiyonu geçiren Gökhan Gönül, çalışmada yer almadı.

Etiketler Beşiktaş Jose Sosa