Kloop'tan Fenerbahçe'ye Markovic müjdesi

Kloop'tan Fenerbahçe'ye Markovic müjdesi

Jurgen Klopp, Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Lazar Markovic ile ilgili konuştu

Lazar Markovic'in kiralık Fenerbahçe'ye verilmesi kararını kendisinin vermediğini söyleyen Klopp, "Ben olsam göndermezdim. Şuan geri çağırmamız mümkün değil." dedi.
 
Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp, Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Lazar Markovic ile ilgili konuştu ve oyuncunun devre arasında erken bir dönüşünün mümkün olmadığını açıkladı. Sırp futbolcunun çok beğendiği bir isim olduğu itirafında da bulunan Alman teknik adam, kendisine ihtiyacı olduğunu itiraf etti.
 
Sezon başında kendisinin takımda olmadığını ve oyuncuyu gönderme kararını kendisi vermediğini söyleyen Klopp, "Hayır demek çok kolay olurdu. Ben olsam bu tip bir şey yapmam ve kiralık gitmesine izin vermezdim. Ancak takımın başında ben yoktum. Bu yüzden de bu konuda fazla bir şey söyleyemem" dedi.
 
Klopp: 'Şuan geri alamayız'

 
Sırp futbolcunun bir yıllığına kiralandığına ve şimdi devre arasında geri çağrılabilmesinin sarı-lacivertli ekibin onayına bağlı olduğunu belirten Liverpool hocası, "Onu takımda tutmak için iyi sebeplerimiz olurdu. Şu an için ise kendisini geri alamayız" diye konuştu. Jurgen Klopp'un bu sözleri, oyuncunun gelecek sezondan itibaren Liverpool forması giyeceği şeklinde yorumlandı.

Milliyet