Mutlu Topçu'nun 'Demir' golcüsü

Mutlu Topçu'nun 'Demir' golcüsü

Gaziantepspor, Muhammet Demir'den yeni sezonda da üst düzey performans bekliyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, geçen sezon attığı gollerle takımını sırtlayan Muhammet Demir'den yeni sezonda da üst düzey performans bekliyor.

Güneydoğu Anadolu temsilcisinin geçen sezon attığı 31 golün 10'una  imza atan, 4 de asist yapan Muhammet, adı bir çok kulüple anılmasına rağmen  kırmızı-siyahlı kulüp ile birlikteliğine devam etmekte.
 
Teknik direktör Mutlu Topçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  Muhammet Demir'in, gösterdiği performansla herkesin beğenip takdir ettiği bir  isim haline geldiğini söyledi.
 
Yeni sezonda da 23 yaşındaki oyuncudan beklentilerinin yüksek olduğunu  dile getiren Topçu, golcü oyuncunun  performansını takım olarak daha yukarıya  çekmeye çalışacaklarını vurguladı.
 
Yapılacak yeni transferlerle daha ofansif bir takım olmak  istediklerini vurgulayan Topçu, şöyle konuştu:
 
"Ofansta fark yaratan bir takım olacağız. Çok özel ve yetenekli bir  oyuncu olan Muhammet Demir, Türk futboluna çok daha fazla katkı yapabilir.  Defalarca milli takımlarda kendini ispat etmiş bir oyuncu. Her ne kadar kendisi  dile getirmese de bana göre Muhammet, geçen sezon ileri uçta yalnız kaldı ve  sıkıntı çekti ama bu sene alternatif oyuncularımızla, ofansta vereceğimiz  destekle performansını daha yukarıya çekeceğiz. Yani yeni sezonda daha farklı ve  gol yollarında daha etkili bir Muhammet izleyeceğimizi düşünüyorum."
 
Transfer konusunda yönetim kurulunun çalışmalarını sürdürdüğüne işaret  eden Topçu, oluşacak kadroyla ligde 10'u hedeflediklerini de sözlerine ekledi.